Δυο ημέρες κράτηση σε 2 πρόσωπα στην Πάφο για υπόθεση λαθροθηρίας

Διατάγματα κράτησης δύο ημερών επέβαλε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Πάφου


εναντίον δύο προσώπων 23 και 29 χρόνων, για συνομωσία προς διάπραξη πλημμελήματος, χρήση προβολέα εν ώρα νυκτός, παράνομη μεταφορά τύπου μάχαιρα και παράνομη μεταφορά επιθετικού οργάνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία χθες αργά το βράδυ μέλη του Ουλαμού πάταξης λαθροθηρίας , της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ενώ βρίσκονταν σε στατικό έλεγχο για πάταξη της λαθροθηρίας στην αγροτική τοποθεσία Παναγία του Σίντι, έδαφος του χωριού Πενταλιά αντιλήφθηκαν ένα όχημα να τους προσεγγίζει και ο συνοδηγός του οχήματος έκανε χρήση προβολέα χειρός προς το μέρος των αστυνομικών.

Το πιο πάνω όχημα ανεκόπη και διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από νεαρό 23 ετών από το Στατό της Πάφου και συνοδηγό 29χρονο από την Αξύλου. Σ’ έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκε ένας προβολέας χειρός, τρία μαχαίρια απαγορευμένου τύπου τα οποία κατέληγαν σε μυτερή μύτη με μήκος πέραν του επιτρεπτού ορίου και ένα αυτοσχέδιο ρόπαλο μήκους ενός μέτρου .

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το όχημα τους μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις . Σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης όπου τους επιβλήθηκαν διατάγματα κράτησης δύο ημέρων στον καθένα.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/