Θλίψη και οδύνη σε ολόκληρη την Πάφο και όχι μόνο – Καλό ταξίδι Νάσο…

Θλίψη και οδύνη σε ολόκληρη την Πάφο και όχι μόνο – Καλό ταξίδι Νάσο…

Αυτό που όλοι απεύχονταν, είναι δυστυχώς μια τραγική πραγματικότητα. Το θαύμα που όλη η Κύπρος παρακαλούσε να συμβεί δεν έγινε και ο Νάσος κατέληξε σήμερα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου τον έστειλε η βαρβαρότητα και η βλακεία κάποιων.

Βυθίζοντας την οικογένεια του στην οδύνη και όλο τον κόσμο σε Κύπρο και Ελλάδα στο πένθος, τα κακά μαντάτα που ενδόμυχα ανέμεναν όλοι το τελευταίο 24ωρο επισημοποιήθηκαν: Ο Νάσος Κωνσταντίνου κατέληξε, μόλις στα 24 του χρόνια, αφού ούτε οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ούτε η μηχανική υποστήριξη κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή.


Στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης διαδραματίζονται πλέον τραγικές σκηνές από τους χαροκαμένους γονείς και τους φίλους του Νάσου που τον συνόδευαν στη μοιραία ποδοσφαιρική εξόρμηση, αφού άπαντες προσπαθούν πλέον να συνειδητοποιήσουν την απάνθρωπη πραγματικότητα.

Ο Νάσος Κωνσταντίνου, θυμίζουμε, κατέληξε λόγω της δράσης ανεγκέφαλων αμέσως μετά το παιγνίδι του αγαπημένου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στις 27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Ο 24χρονος που είχε μεταβεί με φίλους του από την Πάφο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα, είχε τραυματισθεί κατά την αναχώρηση του από την Τούμπα και νοσηλευόταν έκτοτε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Ο Νάσος, φίλαθλος του ΠΑΟΚ και ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Πάφου ο ίδιος και φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις, αποχωρούσε από το γήπεδο με το τέλος του παιγνιδιού τη μοιραία μέρα, χαρούμενος για τον θρίαμβο της αγαπημένης του ομάδας, όταν ξαφνικά και χωρίς να το καταλάβει, δέχθηκε επίθεση όπως και οι φίλοι του από ομάδα κουκουλοφόρων κοντά στο Καυτατζόγλειο Στάδιο. Ο 24χρονος στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το μένος των κουκουλοφόρων, εισήλθε σε πάροδο κεντρικού δρόμου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, τραυματιζόμενος κρίσιμα.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάσταση του ήταν κρίσιμη και εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου έδινε μέχρι σήμερα τη μεγάλη μάχη της ζωής του, από την οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να βγει νικητής.

Πηγή: Φιλελεύθερος