Δωρεάν γεύμα σε παππούδες και γιαγιάδες προσφέρουν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γιόλου

Δωρεάν γεύμα σε παππούδες και γιαγιάδες προσφέρουν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γιόλου

Τα παιδιά του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Γιόλου- Μηλιούς με την βοήθεια των δασκάλων τους θα παρουσιάσουν πρόγραμμα και θα προσφέρουν δωρεάν γεύμα σε παππούδες, γιαγιάδες και σε όλους τους ηλικιωμένους της κοινότητας.

Η εκδήλωση με θέμα «Υγιεινή Διατροφή όπως την έζησαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Γιόλου , και σ’ αυτή λαμβάνουν μέρος και όλα τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου.


Η εκδήλωση γίνεται με την ευκαιρία της έναρξης του νέου προγράμματος σίτισης των μαθητών του σχολείου, το οποίο θα βρίσκεται κάτω από την αιγίδα του Ιδρύματος «Σοφία», υπό την διεύθυνση της κας Μαρίνας Σιακόλα.

Το μέλος της Σχολικής Εφορείας Γιόλου , Ευγένιος Νεοφύτου δήλωσε ικανοποιημένος, που επιτέλους απέδωσαν οι προσπάθειες για μείωση του κόστους της σίτισης, ιδιαίτερα στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά ο τόπος μας.

Ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Γιόλου Σταύρος Βραχνού ανέφερε ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, ότι σήμερα το φαγητό θα μαγειρέψουν μαθητές της Έκτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Γιόλου και πως το μενού θα περιλαμβάνει όσπρια.

Τόσο ο κ Βραχνού όσο και ο κ Νεοφύτου ευχαρίστησαν το Ίδρυμα «Σοφία» για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» και τον Όμιλο Σιακόλα για το στήσιμο και τον εξοπλισμό της κουζίνας του σχολείου.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/