Δ. Γεροσκήπου: Ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα

Δ. Γεροσκήπου: Ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα

Με επιστολή του Δημαρχέυων του Δήμου Γεροσκήπου Μάριου Αθανασίου προς Υπουργό Μεταφορών, Συγκοινωνιών και Έργων περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την απόγνωση των Δημοτών του.

Αναφέρομαι στο πιο πάνω θέμα και ζητώ την άμεση παρέμβαση σας προκειμένου να περιοριστούν στο ελάχιστο, οι ζημιές που προκαλούνται στη Γεροσκήπου, κάθε φορά που παρατηρούνται τέτοια καιρικά φαινόμενα.
Δυστυχώς, ο Δήμος Γεροσκήπου, δεν μπορεί από μόνος του να λύσει προβλήματα που προκαλούνται από Πολεοδομικά έργα. Ως Δημαρχεύων, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Βρίσκομαι σε απόγνωση, οι δημότες το ίδιο.
Τις τελευταίες δύο μέρες, από τη συσσωρευμένη ροή νερού στο οδικό δίκτυο που προκλήθηκε από την έντονη βροχόπτωση αλλά και λόγω των κακοτεχνιών στην περιοχή, τόσο του Πλατειακού χώρου όσο και στην κεντρική λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ’, οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ως επίσης και οι κάτοικοι, έχουν υποστεί σοβαρότατες ζημιές στα καταστήματα/υποστατικά τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πρώτες βροχές, φέρνουν στο φως και την αδυναμία του Δήμου Γεροσκήπου, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κατάσταση αλλά και να προβεί σε όλα τα δέοντα μέτρα, προκειμένου το φαινόμενο να περιοριστεί στο μέγιστο βαθμό.
Τι πρέπει να κάνω; Από θαύμα, δεν θρηνήσαμε θύματα ψες.


Με εκτίμηση,

Μάριος Αθανασίου,
Δημαρχεύων