Δ. Πάφου προς Ryan Air: Αυξήστε τους προορισμούς και θα συμβάλουμε στην προβολή τους

Δ. Πάφου προς Ryan Air: Αυξήστε τους προορισμούς και θα συμβάλουμε στην προβολή τους

Συγκεκριμένη πρόταση, στη βάση του αμοιβαίου οφέλους, για εμπλουτισμό και αύξηση των πτήσεων από και προς την Πάφο διαβίβασε σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος προς την χαμηλού κόστους  αεροπορική εταιρεία Ryan Air , η οποία έχει ως βάση στην Κύπρο το Διεθνές Αεροδρόμιο της επαρχίας μας.

Σε συνάντηση που είχε το πρωί με την υπεύθυνη Πωλήσεων και Μάρκετινγκ για την Ανατολική Μεσόγειο κ. Δήμητρα Απατσίδου, ο κ. Φαίδωνος πρότεινε στην Ryan Air την διεύρυνση του πτητικού της προγράμματος με την προσθήκη τεσσάρων νέων προορισμών -Βερολίνο, Παρίσι, Αμμάν, Τελ Αβίβ και Αλεξάνδρεια- εκφράζοντας ταυτόχρονα την πρόθεση του Δήμου να συμβάλει ουσιαστικά στην προώθηση και προβολή των προορισμών αυτών σε τοπικό επίπεδο.


Από την πλευρά της, η κ. Απατσίδου χαρακτήρισε ως σημαντική την πρόταση του Δημάρχου και ανέλαβε να τη διαβιβάσει στη κεντρική διεύθυνση της εταιρείας για περαιτέρω εξέταση, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή της για τη γόνιμη και στενή συνεργασία που διατηρεί η Ryan Air με τους τουριστικούς φορείς και τις Αρχές της επαρχίας μας.