ΕΒΕ Πάφου: Κατέθεσαν προτάσεις για αύξηση ρευστού στην αγορά

ΕΒΕ Πάφου: Κατέθεσαν προτάσεις για αύξηση ρευστού στην αγορά

Με τον πρόεδρο της Κεντρικής Συνεργατικής Τράπεζας Τάκη Ταουσιάνη και το Επιτελείο του συναντήθηκε χθες το ΔΣ του ΕΒΕ Πάφου συζητώντας τα σχέδια τις προοπτικές και τις δράσεις της Κεντρικής Συνεργατικής Τράπεζας.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης δήλωσε κατά την συνάντηση, ότι κατατέθηκαν προτάσεις για αύξηση της ρευστότητας στην αγορά και κυρίως προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και να διευκολυνθούν επιχειρήσεις σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση δανείων.


Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κεντρικής Συνεργατικής Τράπεζας Τάκης Ταουσιάνης αφού πρωτίστως αναφέρθηκε στην διαχρονική στήριξη του Συνεργατισμού προς τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου, ακολούθως σημείωσε ότι στο πλαίσιο της συνάντησης αναλύθηκε η προσπάθεια που γίνεται για μετεξέλιξη του Συνεργατισμού σε ένα πραγματικά κυπριακό οργανισμό –όπως είπε- που θα εξυπηρετεί τον Κύπριο επιχειρηματία και καταθέτη.

Επίσης σημείωσε ο κ.Ταουσάνης άκουσαν τις ανάγκες των επιχειρηματικών της Επαρχίας για να προσαρμόσουν ανάλογα τα προγράμματα τους ,κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ