Εκδίδεται το ιστορικό και φωτογραφικό λεύκωμα του ΕΒΕ Πάφου

Για έκδοση έχει σταλεί το ιστορικό και φωτογραφικό λεύκωμα


το οποίο αναφέρεται στα διάφορα στάδια ανάπτυξης της επαρχίας Πάφου, και το οποίο θα κυκλοφορήσει με την ευκαιρία των πενηντάχρονων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου. σύμφωνα με τον διευθυντή του επιμελητηρίου Πάφου Κενδέας Ζαμπυρίνη.

Ο κ. Ζαμπυρίνης ερωτηθείς σχετικά , ανέφερε πως το φωτογραφικό λεύκωμα θα περιλαμβάνει τις γενικές θέσεις της οικονομικής ανάπτυξης της Κύπρου από το 1960 και μετά ,τα στάδια της οικονομικής ανάπτυξης της Πάφου , την επιμελητηριακή πορεία τα 50 αυτά χρόνια , τις δράσεις των διοικητικών συμβουλών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου, και γενικά όλους τους τομείς που άπτονται της ανάπτυξης.

Πρόσθεσε επίσης, πως το ΕΒΕ Πάφου προετοιμάζεται εντατικά για την εκδήλωση της 14ης Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ στο ξενοδοχείο IntercontinentalAphroditeHillsResort, κατά την οποία θα τιμηθεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης για τη διαχρονική προσφορά του στη Δημόσια Ζωή και τις άοκνες προσπάθειες του για ανάκαμψη της Κυπριακής οικονομίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης σημείωσε ο κ Ζαμπυρίνης θα τιμηθεί επίσης το ΚΕΒΕ για τη μεγάλη συνεισφορά του στα επιχειρηματικά δρώμενα, την ανάπτυξη και την Επιμελητηριακή καταξίωση καθώς επίσης και 30 προσωπικότητες της Πάφου που συνέβαλαν στην καταξίωση του επιμελητηριακού θεσμού και στην οικονομική ανάπτυξη της Πάφου.

Ο διευθυντής του ΕΒΕ Πάφου χαρακτήρισε σταθμό την εκδήλωση στα επιμελητηριακά δρώμενα ολόκληρης της Κύπρου.

Στόχος του ΕΒΕ Πάφου αλλά και όλων των παραγόντων της Επαρχίας Πάφου κατέληξε , είναι ο επανασχεδιασμός ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης με στόχο να επανέλθει η Πάφος στην πρωτοκαθεδρία της ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.