Εκδηλώσεις «Ιεροκήπια 2018»

Εκδηλώσεις «Ιεροκήπια 2018»

Ο Δήμος Γεροσκήπου, μέσα στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ποιοτική αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής της Γεροσκήπου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, οργανώνει για 24η κατά συνέχεια χρονιά τις εκδηλώσεις «ΙΕΡΟΚΗΠΙΑ», οι οποίες αποτελούν την κορωνίδα της πολιτιστικής του πολιτικής. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 7 έως τις 28 Σεπτεμβρίου και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων του κοινού.

Στην Έναρξη των Εκδηλώσεων, που θα δοθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Γεροσκήπου, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου, υπό την αιγίδα της οποίας τελούν οι φετινές εκδηλώσεις. Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως ακολούθως:


Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου

Πλατεία Γεροσκήπου – 8.00μ.μ.

Έναρξη Εκδηλώσεων

Συναυλία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Μαζί του η Μιρέλα Πάχου, ο Νικόλας Φιλήτας και ο Steve Tesser.


Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

Γυμνάσιο Γεροσκήπου – 8.00μ.μ.

«Το στραβόξυλο» του Δημήτρη Ψαθά

Θεατρική παράσταση από τον Θεατρικό Όμιλο CYTA Πάφου


Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου

Πλατεία Γεροσκήπου – 8.00μ.μ.

«Μάριος Τόκας: 10 Χρόνια Μνήμης»

Συναυλία από τον Μουσικό Όμιλο Πάφου


Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

Χώρος Στάθμευσης Aliathon Holiday Village – 8.00μ.μ.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Η είσοδος του κοινού στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα 26 960 857, 26 960 867.

Χορηγός: Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού Χορηγοί Επικοινωνίας: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, Ράδιο Πάφος, «Η Φωνή της Πάφου»