Εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα από την Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη

Εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα από την Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη

Δύο εκδηλώσεις διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη Πάφου


προς ενίσχυση των άπορων οικογενειών της Επαρχίας. Ο πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Γιώργος Σοφοκλέους σε δηλώσεις του στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ανέφερε πως τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για 650 άπορες οικογένειες της Επαρχίας, που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στηρίζονται και σιτίζονται από την Λέσχη, άλλες σε μηνιαία βάση και άλλες σε εβδομαδιαία.

Ο κ Σοφοκλέους ανέφερε πως η μια εκδήλωση περιλάμβανε πλύσιμο αυτοκινήτων από τις 8 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 18:00 το απόγευμα στο Πρατήριο Βενζίνης AGIP στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων στην Κάτω Πάφο με την παραχώρηση του προσωπικού του.

Επίσης η Λέσχη Εθελοντών στην πλατεία του Κάστρου διοργάνωσε εκδήλωση για τα παιδιά και τους μεγάλους , ψυχαγωγικού χαρακτήρα όπως χειροτεχνίες, ζωγραφική, ζωγραφική προσώπου, πισίνες με μπάλες , και άλλες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τον κ Σοφοκλέους στο πλαίσιο της εκδήλωσης τέθηκαν προς πώληση διάφορες κατασκευές με στόχο οι εισπράξεις να καταλήξουν – όπως είπε- στο Ταμείο της Λέσχης Εθελοντών με σκοπό την ενίσχυση της όλης προσπάθειας.

Στο μεταξύ στις 25 Ιουλίου διοργανώνεται από την Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύης επίδειξη μόδας με γυναικεία και παιδικά ρούχα προς ενίσχυση και πάλι των άπορων οικογενειών. Στόχος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη, σημείωσε ο κ Σοφοκλέους, είναι η έμπρακτη εφαρμογή της φιλανθρωπίας με διακριτικό τρόπο και χωρίς διακρίσεις. Η αντιμετώπιση των αναγκών επιβίωσης άπορων οικογενειών στην Πάφο κατέληξε, αποτελεί αδήριτη ανάγκη ,και προς αυτή την κατεύθυνση είπε, επικεντρωνόμαστε ως Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη. Η Λέσχη Εθελοντών προσφέρει ξηρά τροφή, πάνες όλων των ηλικιών, παιδικές τροφές, είδη καθαρισμού, είδη ένδυσης και υπόδησης, και άλλα.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/