Εκστρατεία Καθαριότητας και ευπρεπισμός της Πόλης Χρυσοχούς

Στον ευπρεπισμό και στην καθαριότητα της Πόλης Χρυσοχούς προχωρεί η τοπική αρχή.


Ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση καλεί τους δημότες τα οργανωμένα σύνολα και τους φορείς να ευαισθητοποιηθούν και να συμβάλουν στην προσπάθεια για να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η τοπική αρχή σύμφωνα με την ανακοίνωση διοργανώνει μαζική εκστρατεία καθαριότητας και δενδροφύτευσης που είναι προγραμματισμένη την Κυριακή στις 8:00 το πρωί μέχρι της 12:00 το μεσημέρι, και με σημείο εκκίνησης μπροστά από τα EliaLatchiVillage.

Ο δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως μέσω της ανακοίνωσης αναφέρει πως ο δείκτης πολιτισμού ενός τόπου και ενός λαού είναι πρωτίστως η καθαριότητα. Η καθαριότητα, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι μέτρο με το οποίο κρίνεται το επίπεδο και ο πολιτισμός κάθε λαού και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι κανένας δημότης δεν θα ήθελε το επίπεδο το δικό μας , να χαρακτηριστεί σαν χαμηλό. Ψηλά επίπεδα καθαριότητας συμβάλλουν είπε ο κ Οδυσσέως παράλληλα στην εξασφάλιση υγιεινών συνθηκών διαβίωσης για όλους μας.

Στο μεταξύ το Δημοτικό Συμβούλιο και οι Δημοτικές Υπηρεσίες συνεχίζει η ανακοίνωση αναγνωρίζουν το μερίδιο της ευθύνης που της  αναλογεί και δεσμεύτηκε πως θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή. Καθαριότητα καταλήγει η ανακοίνωση, σημαίνει υγεία, πολιτισμός και καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/