Εκστρατεία της Αστυνομίας σε Πάφο και Λεμεσό για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου

Εκστρατεία της Αστυνομίας σε Πάφο και Λεμεσό για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δράσης της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν χθες βράδυ έλεγχους σε δύο υποστατικά στην επαρχία Λεμεσού και Πάφου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Πάφο, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου εντόπισαν πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου και παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.


Επίσης, στην επαρχία Λεμεσού, μέλη του τοπικού ΟΠΕ διενήργησαν έλεγχο σε υποστατικό όπου εντόπισαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου. Επίσης εντοπίστηκαν κουπόνια παράνομων στοιχημάτων καθώς και χρηματικό ποσό, τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας καθώς εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, διενεργήθηκαν χθες βράδυ παγκύπρια, 201 έλεγχοι υποστατικών, προσώπων και οχημάτων.

Κατά τους ελέγχους προέκυψαν 37 καταγγελίες που αφορούν τον Περί Προστασίας της Υγείας Νόμου, 81 καταγγελίες οδηγών για διάφορες τροχαίες παραβάσεις και 20 καταγγελίες που αφορούν τον Περί Κέντρων Αναψυχής Νόμο.

Οι έλεγχοι καθώς και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται σε μια προσπάθεια να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΚΧΡ)