Εντατικές έρευνες στην Πάφο για εντοπισμό των δραστών της χθεσινής ληστείας

Εντατικές έρευνες στην Πάφο για εντοπισμό των δραστών της χθεσινής ληστείας

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες από τις αστυνομικές αρχές της Πάφου για τον εντοπισμό των δραστών της χθεσινής διάρρηξης και ληστείας στην Πάφο, που έγινε στις 13.30 μετά το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.

Τρεις κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία αφού προηγουμένως διέρρηξαν μια από τις πόρτες του ισογείου.
Εκείνη τη στιγμή στο σπίτι βρισκόταν ο 25χρονος γιος του ιδιοκτήτη, ο οποίος κοιμόταν σε δωμάτιο του α΄ ορόφου. Οι τρεις κουκουλοφόροι επιτέθηκαν εναντίον του νεαρού, ο ένας εκ των οποίων πρόταξε εναντίον του μαχαίρι ζητώντας του
χρήματα.


Στη συνέχεια τον έδεσαν με καλώδιο και αφού άρπαξαν εκατό ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο i phone 6, δύο σακάκια και μια ταξιδιωτική
τσάντα εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο νεαρός κατάφερε να απελευθερωθεί να ζητήσει βοήθεια. Στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου που διακομίσθηκε του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.

Όπως ανέφερε αργότερα στην Αστυνομία ο 25χρονος, οι τρεις διαρρήκτες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, μιλούσαν μεταξύ τους ρουμάνικα ή βουλγάρικα.

Άμεσα έσπευσαν στη σκηνή μέλη του ΤΑΕ Πάφου τα οποία συνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις, με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.