Εντοπισμός εθελοντών για την 42η Πορεία Χριστοδούλας

Εντοπισμός εθελοντών για την 42η Πορεία Χριστοδούλας

Όπως ήδη γνωρίζετε, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσφέρει, δωρεάν, εδώ και 46 χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.

Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, ψυχοκοινωνική στήριξη, φυσιοθεραπεία κ.α. Προσφέρονται στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας στη Λεμεσό και μέσω της Παγκύπριας Υπηρεσίας Κατ’ Οίκον Φροντίδας Ασθενών.


Επιπρόσθετα ο Σύνδεσμος λειτουργεί Κέντρα Ημερήσιας Απασχόλησης καθώς και Υπηρεσία Μεταφοράς Ασθενών προς τα Ογκολογικά Κέντρα. Διοργανώνουμε, επίσης, προγράμματα ενημέρωσης του κοινοÏ για θέματα που σχετίζονται με τον καρκίνο, συμβάλλουμε με διάφορες ενέργειες στη διαμόρφωση και εφαρμογή Εθνικής Στρατηγικής για τον καρκίνο και αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών.

Η “Πορεία Χριστοδούλας” η οποία είναι ο κύριος οικονομικός αιμοδότης του Συνδέσμου μας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου, 2017 ενώ ο Παγκύπριος Έρανος θα γίνει την Πέμπτη 6 Απριλίου, 2017.

Επικοινωνούμε μαζί σας, μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας για την οργάνωση της 42ης Πορείας Χριστοδούλας με σκοπό να ζητήσουμε την βοήθεια σας στην εξεύρεση εθελοντών για στελέχωση των περιπτέρων στον Έρανο που θα γίνει στις 6 Μαρτίου 2017.Επισυνάπτεται η λίστα με τα περίπτερα παγκύπρια.

Είμαστε στη διάθεση σας για κατ’ ιδίαν συνάντηση για συζήτηση όλων των λεπτομερειών.

Προσδοκώντας στη θετική σας ανταπόκριση, σας εκφράζουμε εκ των προτέρων τις θερμές μας ευχαριστίες και ευελπιστούμε στη στήριξη σας, στην οργάνωση της Πορείας Χριστοδούλας.