Εντοπισμός του οχήματος του 77χρονου που λήστεψαν πριν λίγες μέρες στην Πάφο

Εντοπισμός του οχήματος του 77χρονου που λήστεψαν πριν λίγες μέρες στην Πάφο

Το αυτοκίνητο του 77χρονου από την Πάφο που πριν από μερικές μέρες έπεσε θύμα ληστείας από τέσσερα πρόσωπα Αραβικής καταγωγής εντοπίστηκε χθες στις 23:00 το βράδυ  σε ανοικτό χώρο στην Γεροσκήπου, σύμφωνα με την Αστυνομία..

Αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας ενώ περνούσε από την περιοχή αντιλήφθηκε σταθμευμένο το όχημα του 77χρονου. Ειδοποίησε αμέσως το Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό και ενώ δυνάμεις πλησίασαν στην περιοχή ο εν λόγω αστυνομικός είδε σαλούν όχημα να σταθμεύει δίπλα από το κλοπιμαίο αυτοκίνητο και το συνοδηγό του να εισέρχεται εντός του κλοπιμαίου οχήματος .


Ο αστυνομικός ακολούθησε το όχημα ενώ τηλεφωνικώς ενημέρωσε τα αστυνομικά περίπολα. Όταν άρχισε η καταδίωξη ο ύποπτος οδηγός σε κάποιο σημείο του δρόμου ελάττωσε ταχύτητα και κατάφερε να βγει έξω από το όχημα το οποίο βρισκόταν εν κινήση και επωφελούμενος του σκότους να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τα στοιχεία που συνέλλεξε  η Αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για άτομα Αραβικής καταγωγής πιθανότατα Σύρους οι οποίοι μάλιστα απασχόλησαν την Αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις.