Ενώπιον Δικαστηρίου ο 38χρονος για υπόθεση απαγωγής

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 38χρονος για υπόθεση απαγωγής

Στις 2 Μαΐου αρχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης της απαγωγής, στην οποία φέρεται να είναι εμπλεκόμενος 38χρονος από την Ιορδανία, ο οποίος συνελήφθη στην Αυδήμου.

Ο 38χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο όρισε τη 2η Μαΐου για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας. Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως ο ύποπτος παραμείνει μέχρι τότε υπό κράτηση.


Ο 38χρονος καταζητείτο από την Αστυνομία για υπόθεση απαγωγής του 31χρονου φίλου της πρώην συζύγου του στην Πάφο.

Εναντίον του 38χρονου εξετάζεται υπόθεση απαγωγής, μαχαιροφορίας και απειλή χρήσεως βίας σε βάρος 31χρονου από την Πάφο.

Στην επόμενη δικάσιμο, ο 38χρονος αναμένεται να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 31χρονος Παφίτης κατήγγειλε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ότι την 20η Μαρτίου του 2017 και περί την ώρα 16:00, ενώ ευρίσκετο στο όχημα της 36χρονης φίλης του, επίσης από την Πάφο, τους πλησίασε ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος είναι από την Ιορδανία και με την απειλή μαχαιριού τον ανάγκασε να επιβιβαστεί στο δικό του όχημα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού τον περιέφερε για δύο ώρες σε διάφορα μέρη στην Πάφο και στην Κάτω Πάφο απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει, τον κατέβασε τελικά κοντά στον χώρο απ’ που τον είχε απαγάγει.

Σημειώνεται ότι ο Ιορδανός τον Οκτώβριο είχε απαγάγει το 11χρονο παιδί που έχει με την 36χρονη και είχε τοποθετηθεί στο stop list.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ