Εξήγγειλε υποψηφιότητα ο Βέργας για αντιπρόεδρος στο ΔΗΚΟ

Εξήγγειλε υποψηφιότητα ο Βέργας για αντιπρόεδρος στο ΔΗΚΟ

Με τη βαθιά πεποίθηση ότι στις ώρες ευθύνης, στις στιγμές των προκλήσεων αλλά και των προοπτικών,


το κάθε συνειδητοποιημένο στέλεχος του κόμματος πρέπει να δηλώνει «παρών», έλαβα την απόφαση να διεκδικήσω τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΗΚΟ, μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες της 9ης Φεβρουαρίου 2014 για την ανάδειξη της νέας ηγετικής πυραμίδας.

Πιστεύω ότι η μακρόχρονη πορεία μου στο Δημοκρατικό Κόμμα, μια πορεία που ξεκίνησε από τα μαθητικά μου χρόνια και ανελισσόμενη με οδήγησε ως το Εκτελεστικό Γραφείο, καθώς και η εικοσαετής εμπειρία μου στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Αντιδήμαρχος και Δήμαρχος της Πάφου, αλλά και η δεδομένη μου διάθεση για εργασία και προσφορά, μου παρέχουν τη δυνατότητα να θέσω με αξιοπρέπεια τον εαυτό μου στην κρίση και αξιολόγηση των συναγωνιστών μου και σε αυτή την εσωκομματική εκλογική διαδικασία.

Με αυτό το πνεύμα και με πλήρη συνείδηση των ευθυνών που αναλαμβάνω, είμαι έτοιμος να προσφέρω την πείρα, τις γνώσεις και τη διάθεσή μου για σκληρή δουλειά, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι του κόμματός μας, στόχοι που εναρμονίζονται πλήρως με τα συμφέροντα του τόπου μας και τον αγώνα που διεξάγουμε για την απελευθέρωση της πατρίδας μας, την ανάκαμψη της οικονομίας μας και την ευημερία της κοινωνίας μας.

Αυτή την ώρα της συνέπειας και της ευθύνης, θέλω να στείλω σε κάθε συναγωνίστρια και κάθε συναγωνιστή το μήνυμα της ομοψυχίας και της ενότητας, της συσπείρωσης των δυνάμεων και της συλλογικής δουλειάς. Το μήνυμα της ανανέωσης και της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της προοπτικής. Για το καλό του ΔΗΚΟ, για το καλό του λαού μας, για το καλό της Κύπρου μας.

Σάββας Βέργας