Εξαιρετικές επιδόσεις από τους μαθητές του ISOP

Εξαιρετικές επιδόσεις από τους μαθητές του ISOP

Τα καλύτερα αποτελέσματα στην ιστορία του σχολείου στις εξετάσεις IGCSE.


Μαθητές, γονείς και προσωπικό του International School of Paphos (ISOP), συγκεντρώθηκαν πρόσφατα στο Πολιτιστικό Κέντρο της «Παλιάς Ηλεκτρικής» για να τιμήσουν τους μαθητές του σχολείου με τις ψηλότερες επιδόσεις στις θερινές εξετάσεις του 2014. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάφου.

Στην ομιλία του ο αναπληρωτής Διευθυντής του ISOP, κ. Stephan Spies-Gordes επισήμανε ότι τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις IGCSE Μαΐου-Ιουνίου ήταν τα καλύτερα στην ιστορία του σχολείου, που συμπληρώνει φέτος 26 χρόνια λειτουργίας. Το 98% του συνόλου των μαθητών που παρακάθισαν στις εξετάσεις εξασφάλισαν βαθμούς από A* μέχρι C με το 75% από αυτούς να επιτυχάνουν με A* ή Β. Στις εξετάσεις AS-Level, στις οποίες δεν υπάρχει η βαθμολογία Α*, το 25% των υποψηφίων του σχολείου έλαβε Α. Στις εξετάσεις A-Level, το 55% εξασφάλισε βαθμολογία μεταξύ Α* και Β. Ο κ. Gordes συγχαίροντας τους μαθητές για τις επιτυχίες τους, σημείωσε ότι απόφοιτοι του ISOP κατά την προηγούμενη χρονιά κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια όπως το London School of Economics, Warwick και Sheffield.

Το σχολείο ανακοίνωσε επίσης υποτροφίες για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος σε δύο μαθητές με τους καλύτερους βαθμούς συνολικά, ενώ κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν άλλοι δύο μαθητές του ISOP που έχουν ολοκληρώσει με χάλκινη και ασημένια διάκριση το Διεθνές Πρόγραμμα Βράβευσης “Duke of Edinburgh”.