Επίθεση σε αστυνομικό

Επίθεση σε αστυνομικό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1.30μ.μ. χθες, ενώ μέλος της Τροχαίας Πάφου, βρισκόταν σε περιπολία σε περιοχή της Πάφου, εντόπισε 19χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για τροχαία αδικήματα και τον πλησίασε για να τον ενημερώσει.

Ακολούθως, ο 19χρονος φέρεται να εξύβρισε το μέλος της Αστυνομίας και ο αστυφύλακας τον πληροφόρησε ότι είναι υπό σύλληψη.


Στη συνέχεια, ο 19χρονος προσπαθώντας -σύμφωνα με την Αστυνομία – να αποφύγει τη σύλληψη, φέρεται να κλώτσησε τον αστυφύλακα στην κοιλιακή χώρα, ενώ προσέτρεξαν για βοήθεια του, μια 24χρονη και μια 16χρονη, οι οποίες φέρονται, επίσης, να εξύβρισαν το μέλος της Αστυνομίας και να του επιτέθηκαν, κτυπώντας τον σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε Ειδικός Αστυφύλακας, ο οποίος βρισκόταν εκτός καθήκοντος, με τη βοήθεια του οποίου, επιτεύχθηκε η σύλληψη του 19χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο αστυφύλακας επισκέφθηκε το Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας.

Επίσης, η 24χρονη και 16χρονη συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή ΚΥΠΕ/Sigmalive