Επίθεση σε νοσηλευτή του Γ.Ν. Πάφου

Επίθεση σε νοσηλευτή του Γ.Ν. Πάφου

Επίθεση εναντίον νοσηλευτή του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου προκάλεσαν δύο αδέρφια


,προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη. Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία του 31χρονου νοσηλευτή από την Πάφο σημειώθηκε στις 20:00 χθες το βράδυ . Οι δύο νεαροί εισήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και επιτέθηκαν στο 31χρονο προκαλώντας του μώλωπες στο πρόσωπο και εκδορές.

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη των δύο προσώπων ηλικίας 25 και 30 ετών που είναι αδέρφια, και οι οποίοι – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους- την αντίδραση τους προκάλεσε η μη σωστή συμπεριφορά του νοσηλευτή προς την αδερφή τους που είχε προηγουμένως επισκεφτεί το Νοσοκομείο Πάφου μετά από τραυματισμό της στο πόδι από καρφί.

Τα δύο πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς ενώ ο 31χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Πάφου.

Ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου , κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει το περιστατικό, χαρακτήρισε απαράδεκτες και καταδικαστέες τέτοιου είδους πράξεις. Αν είπε, κάποιος επισκέπτης του Νοσοκομείου ή ασθενής έχει οποιοδήποτε παράπονο με το ιατρικό ή το νοσηλευτικό προσωπικό οφείλει να επισκεφτεί την διεύθυνση του Νοσοκομείου για διερεύνηση του περιστατικού.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/