Επιμένει η MTN για το συντριβάνι – Ζητά €20.000 ο Φαίδωνας

Επιμένει η MTN για το συντριβάνι – Ζητά €20.000 ο Φαίδωνας

Όχι μόνο μια, αλλά δύο φορές κατέθεσε πρόταση προς τον Δήμο Πάφου εταιρεία τηλεπικοινωνιών προκειμένου να αναλάβει ουσιαστικά την κάλυψη της οικονομικής δαπάνης της λειτουργίας του συντριβανιού στον κυκλοφοριακό κόμβο παρά το Νοσοκομείο Πάφου και σε αντάλλαγμα η δημοτική αρχή να επιτρέψει στην εταιρεία να τοποθετήσει αποκλειστικά δύο διαφημιστικές πινακίδες της στον κόμβο.

Αποκαλυπτικές πληροφορίες του philenews αναφέρουν ότι και η πρώτη και η νέα, βελτιωμένη πρόταση που κατατέθηκε, εξετάσθηκε από την δημοτική αρχή, απορρίφθηκε ωστόσο ως πολύ χαμηλή.


Ειδικότερα, η εταιρεία όπως έγινε γνωστό, πρότεινε να αυξηθεί κατά δύο ώρες ημερησίως η λειτουργία του συντριβανιού του κόμβου παρά το Νοσοκομείο Πάφου και η εταιρεία να προσφέρει για το σκοπό αυτό ποσό τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Σε αντάλλαγμα, ο Δήμος θα έπρεπε να εγκρίνει την τοποθέτηση των δύο θέσεων για διαφήμιση της συγκεκριμένης εταιρείας τηλεπικοινωνιών στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο Δήμος απέρριψε την πρόταση ως καθόλου συμφέρουσα και αντιπρότεινε προς την εταιρεία να ανεβάσει την πρόταση της στις 20 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να γίνει αποδεκτή.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου