Επιπλοκές σε ασθενείς μετά από χειρουργεία στο Νοσ. Πάφου

Επιπλοκές σε ασθενείς μετά από χειρουργεία στο Νοσ. Πάφου

Έντονη ανησυχία επικρατεί σε συγγενείς ασθενών στο Νοσοκομείο Πάφου, αφού όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης», τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκαν αλλεπάλληλα κρούσματα επιπλοκών και λοιμώξεων.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα και τις πληροφορίες της εφημερίδας, ασθενείς μετά από σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις, παρουσίασαν επιπλοκές και λοιμώξεις, σε αδικαιολόγητο βαθμό, ενώ αδικαιολόγητος χαρακτηρίζεται και ο αριθμός των περιστατικών.


Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Πάφου τα περιστατικά είναι πολλά, ενώ και η συχνότητα αυτών των περιστατικών είναι ανησυχητική.

Όπως αναφέρεται, τις τελευταίες μέρες τέσσερις ασθενείς που χειρουργήθηκαν για σοβαρά προβλήματα υγείας είναι σε κρίσιμη κατάσταση, «λόγω αυτών των λοιμώξεων, όπως εκτιμάται».

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται σκέψεις ακόμα για προσωρινό κλείσιμο του χειρουργικού τμήματος του Νοσοκομείου, ώστε να γίνουν οι σχετικές απολυμάνσεις και να γίνουν καλλιέργειες για να εντοπιστεί το πρόβλημα. Πάντως, παράγοντες του νοσοκομείου, απέφυγαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις πληροφορίες, επικαλούμενοι διάφορους λόγους, αναφέρει η εφημερίδα.