Επιτέλους στην αστυνομία ο Φαίδωνας

Επιτέλους στην αστυνομία ο Φαίδωνας

Κατάθεση στην Αστυνομία αναμένεται να δώσει στις τέσσερις το απόγευμα ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, αναφορικά με τις καταγγελίες, στις οποίες προέβη στο Σίγμα και νωρίτερα στο Sigmalive για κακοδιαχείριση των τ/κ περιουσιών.

Ο κ. Φαίδωνος κατονόμασε συγκεκριμένα πρόσωπα και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε 15 υποθέσεις, που σχετίζονται, όπως υποστηρίζει, με το σκάνδαλο.


Τη νομική οδό φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν οι περισσότεροι από όσους ο Φαίδωνας Φαίδωνος κατήγγειλε ότι εμπλέκονται στην υπόθεση.

Χθες ο κ. Φαίδωνος συναντήθηκε με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου και διευθέτησε τη σημερινή συνάντηση, ώστε να δώσει στον ανακριτή όλα τα στοιχεία, που κατέχει.

Ο Δήμαρχος Πάφου παρέδωσε τα στοιχεία και στον ΥΠΕΣ, Κωνσταντίνο Πετρίδη.

Λήψη μέτρων για την ασφάλεια του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, ζήτησε ο Φιλοαστυνομικός Σύνδεσμος, προειδοποιώντας ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο κ. Φαίδωνος να δεχθεί προμελετημένη και αδίστακτη επίθεση κατά της ζωής του, αν δεν ληφθούν μέτρα για την προστασία του.

Ο Σύνδεσμος, με ανακοίνωσή του, απηύθυνε σχετική έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Γενικό Εισαγγελέα, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Στην ανακοίνωσή του ο Φιλοαστυνομικός Σύνδεσμος αναφέρει ότι ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, διερεύνησε και τεκμηρίωσε πολυάριθμες υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων και με την προσωπική του μαρτυρία καταδικάσθηκαν πανίσχυροι παράγοντες στην Πάφο και αλλού, με συνέπεια οι ίδιοι, αλλά και φίλοι τους να αισθάνονται εναντίον του μίσος και διάθεση εκδίκησης.

Πηγή: Sigmalive