ΕΣΣΕΠ: «Όλα τα παιδιά με σχολικά»

ΕΣΣΕΠ: «Όλα τα παιδιά με σχολικά»

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Πάφου υπό το σύνθημα: «Όλα τα παιδιά με σχολικά», που στόχο είχε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά.

Η διοικητική λειτουργός του Συμβουλίου, Ανθή Λεωνίδου, δήλωσε ότι βοηθήθηκαν συνολικά 90 οικογένειες και περίπου 200 παιδιά. Πρόκειται, διευκρίνισε, για οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο μηχανογραφημένο σύστημα «Αρωγή» που λειτουργεί το Ε.Σ.Σ.Ε.Π. σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μ.Κ.Ο., αλλά και άλλες οικογένειες αλλοδαπών κατοίκων Πάφου, για τις οποίες το Συμβούλιο ενημερώθηκε από τις Γραμματείες των σχολείων ή τους Συνδέσμους Γονέων.


«Απευθύνουμε δημόσια από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Επιτροπή Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου, σε όλα τα οργανωμένα σύνολα και απλούς συμπολίτες μας που στήριξαν την προσπάθεια μας αυτή, ώστε κανένα παιδάκι να μείνει χωρίς τα απαραίτητα για τη σχολική χρονιά», τόνισε. « Η κοινωνική προσφορά στην επαρχία μας είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα. Όλοι οι Εθελοντικοί Οργανισμοί στηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες ανάλογα με το αντικείμενο τους».

Τόσο το Συμβούλιο Εθελοντισμού, όσο και άλλοι κοινωνικοί φορείς, κατέληξε η κ. Λεωνίδου, θα προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο μέσω της κοινωνικής προσφοράς και στήριξης ώστε να γίνει η Πάφος πιο αισιόδοξη, πιο φιλική και πιο ανθρώπινη.