Ετήσιο μνημόσυνο Ηρώων

Ετήσιο μνημόσυνο Ηρώων

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου το ετήσιο μνημόσυνο των Ηρώων Ανδρέα Τσέλεπου, Κώστα Καρνάβαλου και Βλαδίμηρου Ηρακλέους στην εκκλησία Απ. Παύλου στην Πάφο.


Του μνημόσυνου προέστει ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος ενώ τον επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε ο Υπουργός Eσωτερικών
κ. Σωκράτης Χάσικος.

Παρέστησαν ο βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Κώστας Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου κ. Μάκης Παυλίδης, ο Αντιδήμαρχος Πάφου κ. Μάκης Ρουσής, η Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας Πάφου, Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Ζαβρού, εκπρόσωπος του Έπαρχου Πάφου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κοινοτάρχες, εκπρόσωποι των βουλευτών του ΑΚΕΛ, του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ, ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ Πάφου ως εκπρόσωπος του Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, οι Στρατιωτικές, Αστυνομικές αρχές και εκπρόσωπος του Διευθυντή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, Αγωνιστές της ΕΟΚΑ 55-59, Απόστρατοι Αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς, εκπρόσωπος της ΣΕΚ, της Επαρχιακής Επιτροπής Πολυτέκνων Λεμεσού, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Πάφου, οι οικογένειες των Ηρώων και πλήθος κόσμου.

Το Δ.Σ. του Ιδρύματος εκφράζει και δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες του σ’ όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη θυσία των τριών Ηρώων μας και σε όσους εισέφεραν χρηματικά ποσά στο Ίδρυμα. Τα λεφτά διατίθενται σε αρίστους μαθητές, στο μάθημα της Ιστορίας, και στα πέντε Λύκεια της Επαρχίας Πάφου.