Εύρος Λοϊζίδης: Επιστολή προς Φ. Φαίδωνα

Εύρος Λοϊζίδης: Επιστολή προς Φ. Φαίδωνα

Κύριε Δήμαρχε ,

Πραγματικά δεν με εκπλήσσει αλλά με λυπεί το γεγονός ότι εσείς που διατυμπανίζετε πόσο πιστεύετε στη διαφάνεια και τη δημοκρατικότητα, εσκεμμένα αποκρύπτετε επιστολές από το Δημοτικό Συμβούλιο, που έχουν σταλεί από τον Γενικό Ελεγκτή αλλά και από τους Αρχιτέκτονες των έργων.


Οι επιστολές αυτές απευθύνονται τόσο σε εσάς ως Δήμαρχο αλλά και σε όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και έχουν άμεση σχέση με την ομαλή εξέλιξη των έργων θέτοντας σε κίνδυνο την ολοκλήρωση τους αφήνοντας μας εκτεθειμένους έναντι των υποχρεώσεων μας προς τον οργανισμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Δυστυχώς, ακόμα και όταν ζήτησα τις επιστολές αυτές μέσω του Δημοτικού Γραμματέα μου το αρνηθήκατε, ζητώντας να αποστείλω, άκουσον άκουσον, επιστολή!

Κύριε Φαίδωνα έχετε υποχρέωση, θεσμική και ηθική, να ανταποκριθείτε άμεσα, αφού δεν πράττετε τα αυτονόητα.

Νοιώθω ότι δεν έχω δικαίωμα να σιωπήσω και θέτω στην κρίση των πολιτών, που μας παρακολουθούν και κρίνουν όλους, τη νέα μέθοδο διαφάνειας που εφαρμόζετε εδώ και αρκετό καιρό και μας κρατάτε όλους στο σκοτάδι. Τουλάχιστον έτσι νομίζετε……

Με αυτή μου την επιστολή, ζητώ επίσημα ως εκλεγμένο ακόμα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και ως ενεργός πολίτης αυτής της πόλης, για το καλό της οποίας νοιάζομαι μαζί με πολλούς άλλους, όπως μου παραδοθούν όλες οι επιστολές που απευθύνονται στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τις οποίες εντέχνως τις κρατήσατε στο συρτάρι.

Με εκτίμηση,
Εύρος Λοιζίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου
ΔΗΚΟ