Ζεύγος έκλεβε ανυποψίαστες πελάτισσες υπεραγορών

Ζεύγος έκλεβε ανυποψίαστες πελάτισσες υπεραγορών

Παγκύπρια…δράση ανέπτυξε ζεύγος από την Πάφο, το οποίο γυρνούσε σε υπεραγορές όλων των πόλεων και αφού εντόπιζε αφηρημένες ή απρόσεκτες πελάτισσες, έκλεβε τα πορτοφόλια τους. Πρόκειται για μια 27χρονη και ένα 35χρονο από την Πάφο, που κατέληξαν στα αστυνομικά κελιά μετά την παρατηρητικότητα ιδιωτικού φρουρού ασφαλείας σε υπεραγορά της Λευκωσίας.

Η Αστυνομία άρχισε να ασχολείται με την υπόθεση, όταν στις 18 Αυγούστου κάτοικος Λεμεσού, κατήγγειλε ότι την ίδια μέρα, ενώ βρισκόταν σε υπεραγορά στη Λεμεσό, κλάπηκε από την τσάντα της το πορτοφόλι της.


Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην εν λόγω υπεραγορά, όπου διενήργησαν εξετάσεις. Από έλεγχο που έγινε στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της υπεραγοράς, διαπιστώθηκε ότι άγνωστη γυναίκα, που συνοδευόταν από άγνωστο άνδρα, έκλεψε το πορτοφόλι της παραπονούμενης από την τσάντα της, η οποία βρισκόταν τοποθετημένη σε καροτσάκι της υπεραγοράς.

Φωτογραφίες των δύο υπόπτων, οι οποίες λήφθηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, στάλθηκαν στα καταστήματα της συγκεκριμένης υπεραγοράς σε όλες της πόλεις.

Χθες, φρουρός ασφαλείας της υπεραγοράς στη Λευκωσία, είδε και αναγνώρισε τους δύο υπόπτους εντός της υπεραγοράς. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο υπόπτους. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 27χρονη και 35χρονο, κατοίκους Πάφου. Στην κατοχή τους, εντοπίστηκε χρηματικό ποσό πέραν των χιλίων ευρώ, καθώς και 93 δολάρια Αμερικής, για τα οποία γίνονται έρευνες προκειμένου να επιβεβαιωθεί αν αποτελούν μέρος της «λείας» των δύο δραστών.

Η 27χρονη και ο 35χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ανακρινόμενοι φέρονται να ομολόγησαν την διάπραξη ακόμα μίας παρόμοιας υπόθεσης, σε υπεραγορά της Λάρνακας, όπου κλάπηκε πορτοφόλι γυναίκας κατοίκου Λάρνακας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για να διαφανεί η έκταση της δράσης των δύο υπόπτων.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου