Ζ. Ψαθίτης : Έκκληση προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί τις μέρες των γιορτών

Ζ. Ψαθίτης : Έκκληση προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί τις μέρες των γιορτών

Ξαπλωμένος στο δρόμο φαίνεται να ήταν σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις της Αστυνομίας ο 37χρονος Βρετανός Tristan Amias Bennett μόνιμος κάτοικος Κύπρου όταν τραυματίστηκε από διερχόμενο όχημα στον δρόμο από το Λατσί προς τα Λουτρά της Αφροδίτης στην Πόλη Χρυσοχούς.


Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτη το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στη 1:10 μετά τα μεσάνυκτα όταν 23χρονος Ελληνοκύπριος από χωριό της Επαρχίας Πάφου που οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο στο δρόμο από το Λατσί προς τα Λουτρά της Αφροδίτης στην Πόλη Χρυσοχούς , σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 37χρονο Βρετανό.

Ο Βρετανός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο κ. Ψαθίτης ανέφερε πως στον οδηγό του σαλούν οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη ενώ ερωτηθείς σχετικά, απήντησε πως διερευνάται και το ενδεχόμενο κατά πόσο ο Βρετανός να ήταν μεθυσμένος.

Ο άτυχος Βρετανός διέμενε με τους γονείς του μόνιμα στην Κύπρο όπου και εργαζόταν και δεν ήταν νυμφευμένος.

Εναντίον του οδηγού του οχήματος εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου, ενώ η νενονισμένη νεκροψία αναμένεται να γίνει στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου.