«Ηλεκτρονική Υγεία – Η Ασθενοκεντρική Προσέγγιση ενός Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ)»

«Ηλεκτρονική Υγεία – Η Ασθενοκεντρική Προσέγγιση ενός Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ)»

Η δεύτερη διάλεξη του 13ου Χρόνου του «Ιεροκήπειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου στην Πάφο», φιλοξενεί τον Καθηγητή στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Χρίστο Ν. Σχίζα. Η διάλεξή του, υπό τον τίτλο «Ηλεκτρονική Υγεία – Η Ασθενοκεντρική Προσέγγιση ενός Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ)», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7.00μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολυδύναμου Κέντρου Γεροσκήπου.

Στη διάλεξή του, ο κ. Σχίζας θα αναπτύξει το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ηλεκτρονική υγεία (eHealth – ηΥγεία) στην καλύτερη πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία, παρακολούθηση και διαχείριση της υγείας και του τρόπου ζωής των πολιτών και θα επιχειρήσει να προβληματίσει τους παρευρισκόμενους εις το πώς θα μπορούσε η ηΥγεία να εξυπηρετήσει καλύτερα τον πολίτη και το υγειονομικό προσωπικό μέσα από μια ασθενοκεντρική προσέγγιση.


Οι διαλέξεις του «Ιεροκήπειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου» είναι ανοικτές για το κοινό και μεταδίδονται ζωντανά από το Ράδιο Πάφος 93.7 και ηχογραφημένες από το Ραδιοσταθμό του Πανεπιστημίου Κύπρου UCYvoice 95.2. Με το τέλος των εισηγήσεων το κοινό, αλλά και το ακροατήριο του Ράδιο Πάφος, μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση που ακολουθεί.

Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα «Πολίτης», UCY Voice 95,2

Πληροφορίες: 22894305/ 26960857