Ηλεκτρονικούς υπολογιστές χρυσαφικά και χρήματα απέσπασαν από τρία σπίτια στην Πάφο

Tρείς υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.


Η πρώτη διάρρηξη έγινε σε οικεία στην περιοχή της κοινότητας Αναρίτας μεταξύ των ωρών 17:00 με 19:00 χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη της κατοικίας που κατάγεται από την Κύπρο άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του και απέσπασαν απ’ αυτήν, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές , ένα κινητό τηλέφωνο και δύο ζεύγη χρυσά σκουλαρίκια, όλα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Στο μέρος έσπευσαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών οι οποίοι ύστερα από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από αλουμινένια μπαλκονόπορτα.

Ο αστυνομικός σταθμός Κουκλιών εξετάζει .

Εξάλλου σε μια δεύτερη περίπτωση άγνωστοι εισήλθαν σε διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο και απέσπασαν απ’ αυτό χρήματα. ηλεκτρονικός υπολογιστές και χρυσαφικά.

Η ιδιοκτήτρια της κατοικίας που κατάγεται από την Γεωργία κατήγγειλε συγκεκριμένα στην αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν χθες το διαμέρισμα της και απέσπασαν απ’ αυτό δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, όλα συνολικής αξίας 2.850 ευρώ.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και ύστερα από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από ανοικτή συρόμενη αλουμινένια μπαλκονόπορτα.

Η αστυνομία Πάφου εξετάζει την υπόθεση.

Σε μια τρίτη περίπτωση και πάλι άγνωστοι εισήλθαν σε διαμέρισμα Σουηδής ιδιοκτήτριας που διαμένει μόνιμα στην Πάφο και απέσπασαν απ’ αυτήν ηλεκτρονικός υπολογιστές.

Σύμφωνα με την καταγγελίας της ιδιοκτήτριας χθες το απόγευμα άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι της και απέσπασαν απ’ αυτό δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δύο ipadόλα συνολικής αξίας 3.500 ευρώ.

Στο μέρος έσπευσαν μέλη της αστυνομίας Πάφου και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από αλουμινένιο συρόμενο παράθυρο της κουζίνας που ήταν ανοικτό.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου εξετάζει την υπόθεση.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/