Η Μητρόπολη Πάφου πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ΑΜΕΣΑ!

Η Μητρόπολη Πάφου πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ΑΜΕΣΑ!

Στα αζήτητα του νεκροτομείου Πάφου η σορός 54χρονου Ελλαδίτη. Ο Ελλαδίτης Νικόλας Ματαράγκας 54 ετών απεβίωσε στις 13 Μαρτίου. Για 45 ολόκληρες μέρες η σορός βρισκόταν στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Ουδείς ενδιαφέρθηκε να τον θάψει.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής Νοσοκομείου Πάφου, Σπύρος Γεωργίου ανέφερε “Ο 54χρονος έπασχε από ανεπάρκεια καρδιάς, και απεβίωσε κατά τη νοσηλεία του. Από τότε δεν βρέθηκε κανένας συγγενής του, για να τον κηδεύσει, παρά το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί η Ελληνική Πρεσβεία. Ζούσε στην Πάφο για 20 χρόνια”.


Στη συνέχεια προσθέτει πως “Ο εκλιπών κατάγεται από την Κέρκυρα και τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Πάφο. Δούλευε σε εστιατόριο, αλλά μετά από εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, δεν μπορούσε πλέον να εργαστεί”.

Σύμφωνα με επιστήθιο φίλο του, ο 54 χρονος Ελλαδίτης όταν βρέθηκε στην ανεργία διέμενε σε πανδοχείο, με αντάλλαγμα κάποιες υπηρεσίες που πρόσφερε στο χώρο υποδοχής. Θα κάνει έρανο μεταξύ φίλων, αφού ούτε και ο ίδιος έχει χρήματα, προκειμένου να τελεστεί η κηδεία. Μια κηδεία σε ενα ανθρωπο που όπως λεει ξεχωριζε για την μεγαλοψυχία του.

Πηγή: Sigmalive