Η νεκροτομή επί της σωρού της 61χρονης Βρετανίδας θα καταδείξει τα αίτια του θανάτου της

Η νεκροτομή επί της σωρού της 61χρονης Βρετανίδας θα καταδείξει τα αίτια του θανάτου της

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Αστυνομία Πάφου για το θάνατο της 61χρονης Ελίζαμπεθ Γουέιλ μόνιμο κάτοικο Κύπρου εδώ και 6 χρόνια ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να διακριβωθούν μετά την νενονισμένη νεκροτομή που θα διενεργήσουν επί τη σωρού της οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νίκος Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.


Την 61χρονη εντόπισε ο 63χρονος σύντροφος της αναίσθητη και γυμνή στο κρεβάτι της καλυμμένη με σεντόνι στην οικία της στην Έμπα της Επαρχίας Πάφου.

Ακολούθως ειδοποίησε γείτονα προκειμένου να ενημερώσει την Αστυνομία . Η γυναίκα έφερε μώλωπες στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου και υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Νίκο Τσαπή η 61χρονη εντοπίστηκε αναίσθητη στην οικία της. Στην σκηνή είπε έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ενώ αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η σκηνή αποκλείστηκε.

Γύρω στις 17:30 κατέφθασαν στην σκηνή οι τρεις ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νίκος Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα για την διενέργεια της αυτοψίας.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως το θύμα βρισκόταν τα τελευταία 6 χρόνια στην Πάφο και διέμενε στην Έμπα μαζί με τον 63χρονο ομοεθνή της.

Οι έρευνες των μελών του ΤΑΕ Πάφου ξεκίνησαν άμεσα τόσο με την λήψη καταθέσεων από τον σύντροφο της 61χρονης που μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, από γείτονες του ζεύγους, αλλά και με την συλλογή τεκμηρίων .

Ακολούθως στην σκηνή κατέφθασαν και μέλη της Εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας .

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως ” η 61χρονη προκαταρκτικά φέρει κάποια εμφανή σημάδια στο πρόσωπο, ενώ σημείωσε θα ακολουθήσουν οι περαιτέρω εξετάσεις από τους ιατροδικαστές”.

O 63χρονος σύντροφος της 61χρονης Βρετανίδας ανακρινόμενος ανέφερε πως οι μώλωπες στο πρόσωπο της 61χρονης οφείλονται από πτώση της στο έδαφος τις προηγούμενες ημέρες.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου ανέφερε πως η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα από την μέχρι στιγμής μαρτυρία που έχει ενώπιον της.

Ωστόσο οι ιατροδικαστές μετά την διενέργεια της αυτοψίας ανέφερε πως τα ακριβή αίτια του θανάτου της Βρετανίδας θα διαπιστωθούν μετά την διενέργεια της νεκροτομής απόψε το βράδυ.

Γείτονες πάντως του ζεύγος ανέφεραν πως τόσο η 61χρονη όσο και ο σύντροφος της ήταν φιλήσυχοι άνθρωποι.