Η όμορφη νεαρή Παφίτισσα που είναι το δεξί χέρι του Αρτέμη Σώρρα

Η όμορφη νεαρή Παφίτισσα που είναι το δεξί χέρι του Αρτέμη Σώρρα

Την αποκάλεσαν ως τη νέα φωνή του Αρτέμη Σώρρα μετά την προφυλάκιση του. Την παρουσίασαν ως το πρόσωπο που ανελαβε έναν πιο ενεργό ρόλο στην «Ελλήνων Συνέλευσις», αλλά και ως τη γυναίκα που πρωταγωνιστεί σε κάθε μήνυμα που θέλει να στείλει η οργάνωση.

Η 20χρονη Νικολέτα Σαββίδου, μιλά στον REPORTER για την ίδια, για την «Ελλήνων Συνέλευσις», τον Αρτέμη Σώρρα, εξηγώντας παράλληλα γιατί-όπως υποστηρίζει- όλο το ελληνικό Έθνος βρίσκεται στη φυλακή.


Η Νικολέτα είναι από την Πάφο και σπουδάζει στη Βοστώνη, όμως ταυτόχρονα φροντίζει όπως βρίσκεται για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, διότι όπως λέει, «δεν θα μπορούσα ποτέ να εγκαταλείψω μόνιμα την πατρίδα μου. Θα ήθελα να υπήρχαν τα αντίστοιχα πανεπιστήμια και σχολές στην Κύπρο ή στην Ελλάδα για να μην αναγκαζόμουν να ξενιτευτώ».

Από τα μαθητικά της χρόνια ασχολήθηκε με τα πολιτικοκοινωνικά θέματα. «Αντιλαμβανόμενη την σαθρότητα της σύγχρονης κοινωνίας είχα μέσα μου ένα τεράστιο γιατί. Γιατί να επικρατεί το άδικο; Γιατί τα νέα αναλυτικά προγράμματα της σύγχρονης εκπαίδευσης προωθούν τον στείρο μιμητισμό γνώσεων, και όχι την δια βίου εκπαίδευση; Γιατί το προγραμματισμένο σύστημα αναγκάζει τους νέους να φεύγουν σε πανεπιστήμια και σχολές στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον; Γιατί να μην έχω στον τόπο μου ίσες ευκαιρίες εργασίας; Γιατί η πολιτικοκοινωνική αναλγησία όλο και περισσότερο διαιωνίζεται και ο πολίτης έχασε την ισχύ, την βούληση και το σθένος του;»

Σε αντίθεση με όλα αυτά τα αναπάντητα γιατί και το χαοτικό σκηνικό, όπως το χαρακτηρίζει, που επικρατεί, «έρχονται οι προγραμματικές δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» που αναδεικνύουν την θέση του πρέπει να έχει ο πολίτης σε μια αξιακή πολιτεία ανθρώπων».

«Είμαι ενεργός πολίτης…»

Η ενεργητικότητα της αναπτυσσόταν όσο περνούσαν τα χρόνια ακόμα περισσότερο και η Νικολέτα πιστεύει, ότι ο καθένας πρέπει να ασχολείται με την πολιτική. «Πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι, η πραγματική πολιτική παράγει πολιτισμό, δημιουργώντας τα δεδομένα και τα στοιχειά που χρειάζονται οι πολίτες για να ζήσουν, να μεγαλουργήσουν και να αναπτυχθούν στον τόπο τους έχοντας ίσες ευκαιρίες εργασίας, παιδείας και ανέλιξης».

Στέλνει μάλιστα ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε νέο άνθρωπο να βάλει τοο δικό του λιθαράκι, ώστε να ατενίζει ένα μέλλον με αισιοδοξία και δημιουργικότητα. «Ο πολίτης που δεν ασχολείται με τα κοινωνικοπολιτικά θέματα είναι καταδικασμένος να επαναλαμβάνει λάθη και σφάλματα του παρελθόντος, αφήνοντας ανίκανους να αποφασίζουν για αυτόν».

«Σηκώθηκα από τον λήθαργο της αδράνειας»

Αποφάσισε ως Έλλην κυρίαρχη αυτόχθον ιθαγενής όπως λέει να «σηκωθώ από τον λήθαργο αδράνειας, που τα καθεστωτικά γρανάζια προωθούν και να ενωθώ με άλλες υγιής δυνάμεις για να ατενίσω ένα μέλλον που αρμόζει στο έθνος μας. Ο Αρτέμης Σώρρας, ένας τεράστιος μηχανισμός με μια τεράστια στρατηγική υπερνόηση έδωσε το εναρκτήριο κάλεσμα ένωσης όλων των ανθρώπων για την εγκαθίδρυση μιας πραγματικής Ελλήνων Πολιτείας με αξίες, αρχές και πολιτειακούς νόμους. Γι’αυτούς ακριβώς τους λόγους, είμαι ενεργό μέλος της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”»

«Ο Σώρρας είναι ο σπουδαιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

Η κουβέντα δεν μπορούσε να μην πάει και στον ιδρυτή της «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα, για τον οποίο η Νικολέτα θεωρεί ότι δεν είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, αλλά ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους που έχει γνωρίσει.

«Ο πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων, Αρτέμης Σώρρας δεν είναι καθόλου αμφιλεγόμενη προσωπικότητα όπως μερικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προβάλουν. Ξέρετε κάποιος ο όποιος δεν γνωρίζει, δεν μπορεί να κατηγορεί ή να κατακρίνει, γιατί απλούστατα η αμάθεια ή ημιμάθεια του τον καθιστά ανίκανο κριτικής και αντικειμενικής άποψης. Ο Αρτέμης Σώρρας είναι από τους σπουδαιότερους ανθρώπου που έχω γνωρίσει με καθαρά γνήσιο, ελληνικό πνεύμα, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας».

Είναι ο πρώτος λέει, «που έφερε τις αποδείξεις και όλα τα χρηματοοικονομικά εργαλεία για να βγούμε από οικονομική κρίση έχοντας στόχο και σκοπό την αφύπνιση και ενεργοποίηση όλων των Ελλήνων απανταχού του πλανήτη. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είμαστε υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα, αλλά αδέλφια του που πήραμε το μήνυμα και στρατευτήκαμε στο μονόδρομο της Ελλήνων Συνέλευσις, γιατί είναι η μόνη νόμιμη οδός για να δείξουν οι πολίτες ότι είναι κύριοι της πολιτείας και του Έθνους τους».

«Ο Αρτέμης Σώρρας, έχει δικαιωθεί επανειλημμένως»

Η επίθεση προς το πρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα είναι πασιφανές ότι έχει να κάνει με μια καθαρή πολιτική δίωξη, η οποία υποστηρίζεται από πολιτικοκοινωνική προπαγάνδα, όπως υποστήριξε.

«Αυτό εκδηλώνεται και από τις κινήσεις πανικού του παρακράτους που προσπαθεί στις τελευταίες του πνοές να καθυστερήσει για λίγο την ένωση των Ελλήνων. Ο Αρτέμης Σώρρας, έχει δικαιωθεί επανειλημμένος, κατέχοντας δυο δικαστικές αποφάσεις για την ύπαρξη των 600 δις, που επίσης εμφανίζονται ως πιστωτικά έσοδα σε τέσσερις κρατικούς προϋπολογισμούς της Ελλάδας. Όσο για τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής που έχουν περάσει από κοινοβουλευτικό έλεγχο, αλλά και τα παγκόσμια Ελληνικά και Κυπριακά καταπιστεύματα που υπογράφουν κάθε χρόνο παγκόσμιοι και κρατικοί θεσμοί τόσο σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό, είναι πλέον αδιαμφισβήτητα. Όπως διαφαίνεται και στο απολογητικό υπόμνημα του Αρτέμη Σώρρα, δεν αληθεύει καμία κατηγορία για κανένα από τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχει καταθέσει και αποδείξει».

«Όλος ο Ελληνισμός είναι στη φυλακή»

Διαφώνησε επίσης με το γεγονός ότι ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στη φυλακή και υποστήριξε ότι «στη φυλακή έχει προφυλακιστεί όλο το ελληνικό έθνος, γιατί αυτό αντιπροσωπεύει ο Αρτέμης ο Σώρρας».

Στο πρόσωπο του, ανέφερε, «αντικατοπτρίζεται ο κάθε πολίτης που έχει βιώσει το άδικο, τη διαφθορά, την αναλγησία, αλλά και ο κάθε πολίτης που θέλει να αγωνιστεί για να αλλάξει αυτή η σύγχρονη ολιγαρχική κοινωνία. Ο πολίτης του σήμερα είναι φυλακισμένος, ο βιος του είναι καταδικασμένος και αν δεν κάνει κάτι να το αλλάξει αυτό θα είναι υποδουλωμένο γρανάζι των καθεστωτικών φερέφωνων.
Ο Σώρρας είναι παντού πρόσθεσε «και επικοινωνεί με αυτούς που πρέπει, την ώρα που πρέπει, για να γίνουν αυτά που πρέπει. Όπως είδατε πρόσφατα έχει βγει δίνοντας συνεντεύξεις δημόσια σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες τονίζοντας για άλλη μια φορά το σύνθημα της ένωσης όλων των ανθρώπων. Είδατε πολλούς προφυλακισμένους να μπορούν να το πράττουν αυτό»;

«Η φωνή του Σώρρα είναι όλοι οι πολίτες»

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό που της δόθηκε ως η φωνή του Σώρρα, η Νικολέτα Σαββίδου ήταν κάθετη. «Η φωνή του Προέδρου αντιπροσωπεύει όλους του πολίτες. Για παράδειγμα, όταν τα ανθρωπινά δικαιώματα καταπατούνται, όταν οι θεσμοί διαπράττουν άδικο, όταν διαιωνίζεται το άδικο, ο φθόνος και η διαφθορά, ναι τότε η φωνή του Αρτέμη Σώρρα είναι εκεί, και πλέον αν το πάρουμε έτσι έχει χιλιάδες τέτοιες φωνές ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα».

Ο κραδασμός της φωνής του Αρτέμη Σώρρα, συντονίζεται συνέχισε «με ψυχές που αναγνωρίζουν το κάλεσμα του έθνους και αγωνίζονται για την απελευθέρωση της μητέρας των μητέρων Ελλάς. Η φωνή του Αρτέμη Σώρρα είναι η δικιά μας η φωνή, η φωνή των πολιτών, και εμείς είμαστε η φωνή του. Είναι κάτι άρτια συνδεδεμένο και οικοδομημένο».

Ιδρύεται Πολιτικός φορέας και στην Κύπρο

Εξάλλου η «Ελλήνων Συνέλευσις» εγκαινίασε το 2016 τα πρώτα γραφεία της στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Σήμερα οι δραστηριότητες συνεχίζονται ακάθεκτες. Όπως εξήγησε, «υπάρχουν οργανωμένα ήδη τρία γραφεία τοπικών οργανισμών “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, τα οποία συνδέονται με τα άλλα 400 γραφεία που έχουμε σε Ελλάδα, εξωτερικό και όπου υπάρχει Ελληνισμός.

Κάθε γραφείο “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” είναι αυτόνομο και το κάθε ένα συνθέτει τον πυρήνα για την εγκαθίδρυση μιας Πραγματικής Πολιτείας ανθρώπων με αξίες, αρχές και πολιτειακούς νόμους. Επιπλέον, στην Κύπρο είμαστε σε πολύ καλό στάδιο στην ίδρυση του Κυπριακού Πολιτικού Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”».

Έστειλε ταυτόχρονα μήνυμα πως «για πρώτη φορά στα σύγχρονα πολιτικά χρονικά, οι Έλληνες και Κύπριοι πολίτες, έχουν νομική εκπροσώπηση στον δικό τους Πολιτικό Φορέα, την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,” δημιουργώντας όλο το θεσμικό πλαίσιο για να ζούμε όλοι μέσα σε ένα κράτος δικαίου. Όταν όλα τα κόμματα μιλούν για διαχείριση χρέους, εμείς μιλάμε για διαχείριση πλούτου».

Οι πολίτες κατέληξε, «γαλουχούνται με γνώση και μετατρέπονται σε πολίτες-οπλίτες, πανέτοιμοι να διεκδικήσουν τα δικά τους και τα δικαία τους με απώτερο σκοπό την Ελλήνων Πολιτεία. Μια πολιτεία με πυλώνες δημοκρατίας, δικαιοσύνης, ασφάλειας, ελευθερίας, ισότητας, αφθονίας, αρμονίας, αλήθειας κάτι που στέρησαν και έκλεψαν από τους πολίτες τόσα χρόνια. Τώρα είναι η ώρα του ανθρώπου, η ώρα της πραγματικής μεταρρύθμισης, η ώρα της ένωσης του Έθνους των Ελλήνων».

Πηγή: Reporter