Η KPMG αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς της άτυχης κοπέλας

Η KPMG αναλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς της άτυχης κοπέλας

Ο λογιστικός οίκος KPMG θα καλύψει το σύνολο των εξόδων για τη μεταφορά της σωρού της Πετρούνα Μίλκοβα στη Βουλγαρία για την ταφή. Αποκλειστικές πληροφορίες του PafosNet αναφέρουν ότι μετά την δημοσιότητα που έλαβε το θέμα και κυρίως μετά την έκκληση του συζύγου της άτυχης γυναίκας, οι αρμόδιοι της KPMG επικοινώνησαν με τον Ιβάν Ιβανόφ και γνωστοποίησαν την απόφαση του οίκου να αναλάβει τα έξοδα μεταφοράς της σωρού για την ταφή στην χώρα της, όταν διεκπεραιωθούν οι αστυνομικές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη.

Στα πλαίσια αυτά θα διευθετηθεί πιθανότατα αύριο συνάντηση εκπροσώπων της KPMG με τις αρμόδιες αρχές και τους οικείους της άτυχης 46χρονης προκειμένου να οριστικοποιηθεί η διαδικασία μέσω της οποίας θα γίνει η ανάληψη της σχετικής ευθύνης από τον λογιστικό οίκο.


Στο μεταξύ, μια ακριβώς εβδομάδα μετά τον τραγικό θάνατο της 46χρονης εργάτριας από τη Βουγαρία στην παραλιακή περιοχή του Δήμου Γεροσκήπου, οι αρχές φαίνεται να οριστικοποιούν ως αιτία θανάτου την επίθεση και τα δαγκώματα που δέχθηκε η άτυχη γυναίκα από τα σκυλιά ροτβάιλερ στην περιοχή.

Αυτό συνάγεται από την τρίτη στη σειρά νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα επί της σωρού της 46χρονης και βάσει των οποίων η περίπτωση εμπλοκής σκύλων στο θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης γυναίκας, θεωρείται πια βέβαιη. Η νεκροψία διενεργήθηκε στην παρουσία του ιδιώτη ιατροδικαστή, Πανίκου Σταυριανού, τον οποίο όρισε η οικογένεια. Ο κ. Σταυριανός δήλωσε μετά τη νεκροψία ότι τα πολλαπλά τραύματα της γυναίκας προκλήθηκαν από δαγκώματα σκύλων και πλέον αναμένεται η ταυτοποίηση των ζώων που προέβησαν στην επίθεση και πέτυχαν τα θανατηφόρα δαγκώματα στην άτυχη γυναίκα.

Πηγή: Pafosnet