Θέλει ακόμα τον χρόνο της η Πάφος

Θέλει ακόμα τον χρόνο της η Πάφος

Το πρώτο φιλικό της Πάφου με αντίπαλο τον Ερμή (ήττα με 4-2) ήταν ένα μικρό δείγμα και έτσι η ομάδα δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά. Και αυτό γιατί η ομάδα είναι εντελώς καινούργια, καθυστέρησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλει ακόμα τον χρόνο της.

Ο τεχνικός της Πάφου Λούκας Έλσνερ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Επέλεξε μάλιστα να δώσει σε κάποιους ποδοσφαιριστές περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σύγκριση με κάποιους άλλους. Σε όλο το 90λεπτο αγωνίστηκαν οι Έρολντ Γκουλόν, Γεράσιμος Φυλακτού, Κέναν Χόριτς και Βλάτισλβς Γκάμποβς. Δεν έπαιξαν καθόλου οι Εριχότ και Γεωργίου.


Από εκεί και πέρα στο πρόγραμμα είναι άλλα δύο φιλικά με την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς την Παρασκευή 11/8 και με την ΑΕΛ το Σάββατο 12/8 (18:00) στο Τσίρειο στάδιο.

Ακόμη 3-4 προσθήκες

Όσον αφορά τον προγραμματισμό, είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα θα ενισχυθεί περαιτέρω. Θα αποκτήσει τουλάχιστον ακόμη 3 με 4 παίκτες. Οι ιθύνοντες θέλουν να προσθέσουν ποιότητα για να κάνουν πιο ανταγωνιστική την ομάδα.

Οι 13 ξένοι/κοινοτικοί ποδοσφαιριστές που ντύθηκαν στα χρώματα της Πάφου τη φετινή περίοδο είναι οι Μίτζα Λότρις, Άρτεμ Φιλιμόνοφ, Άλζατς Ίβανσιτς, Γιαν Κόπριβετς, Έρικ Γιάνζα, Γιαν Έρικοτ, Κέναν Χόριτς, Έρολντ Γκουλόν, Βλάτισλβς Γκάμποβς, Άντονις Σερνομόρτιτς, Ντάνιελ Σικόρσκι, Μπόι Ντεούλ και Νικόλα Ταραβέλ.

Ακόμη στην ομάδα έχουν υπογράψει συμβόλαιο οι Κύπριοι Σάββας Πικραμμένος, Ραφαήλ Γιαγκουδάκης, Ανδρέας Βασιλείου, Γεράσιμος Φυλακτού και Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Πηγή: politis.com.cy