Θα δοθεί ο 14ος μισθός στους υπαλλήλους του Δ. Γεροσκήπου σε τμηματική βάση

Θα δοθεί ο 14ος μισθός στους υπαλλήλους του Δ. Γεροσκήπου σε τμηματική βάση

Σε κοινή συνάντηση με τους εργαζόμενους και τις συντεχνίες προχωρεί ο Δήμος Γεροσκήπου


την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να ληφθεί κοινή απόφαση για την περαιτέρω λήψη μέτρων σε σχέση με τα εργασιακά θέματα που αντιμετωπίζει η τοπική αρχή.

Ο κ Παυλίδης κάλεσε τις συντεχνίες να έρθουν κοντά για να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν το Δ. Γεροσκήπου. Τάχθηκε επίσης υπέρ της οικονομικής περισυλλογής στα δημοτικά έξοδα προσθέτοντας ότι « η τοπική αρχή προχωρεί σε εντατικές διαβουλεύσεις με τις Συντεχνίες προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για απολύσεις του εργατικού προσωπικού ή μείωση του ωραρίου εργασίας, για το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό». Ο κ Παυλίδης δήλωσε μάλιστα πως θα επαναφέρει στο προσκήνιο , το Σχέδιο Εθελούσιας Εξόδου.

Στο μεταξύ το θέμα της καταβολής του 14ου μισθού προς τους εργαζόμενους στο Δ. Γεροσκήπου τέθηκε προς συζήτηση στην χθεσινή ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον κ Παυλίδη, επικύρωσε χθες βράδυ την συμφωνία που συνομολογήθηκε μεταξύ Δήμου, συντεχνιών και Υπουργείου Εργασίας για το θέμα της καταβολής του14ου μισθού στο προσωπικό, με την προϋπόθεση ότι οι συντεχνίες θα βοηθήσουν προς την κατεύθυνση εξοικονόμησης χρημάτων από το προσωπικό .

Η συμφωνία προνοεί ότι ο 14ος μισθός θα δοθεί τμηματικά στο προσωπικό και συγκεκριμένα κατά το 1/3 ανά δύο μήνες.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/