Ιεροκήπια 2016: Έναρξη με Παντελή Θαλασσινό

Ιεροκήπια 2016: Έναρξη με Παντελή Θαλασσινό

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες του Δήμου Γεροσκήπου για την οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ιεροκήπια», που πραγματοποιούνται φέτος για 22η κατά συνέχεια χρονιά. Οι εκδηλώσεις, οι οποίες αποτελούν την κορωνίδα της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου, θα πραγματοποιηθούν από τις 9 έως τις 29 Σεπτεμβρίου και θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα των πολιτιστικών, πνευματικών και καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων του κοινού.

Στην Έναρξη των Εκδηλώσεων, που θα δοθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.00μ.μ., στην Πλατεία Γεροσκήπου, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής. Στην Έναρξη των Εκδηλώσεων θα παραστεί, επίσης, αντιπροσωπεία από τον αδελφοποιημένο Δήμο της Αγίας Παρασκευής (Αττικής), με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.


Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία υπό τον γενικό τίτλο «Αχ, Έρωτα!». Ο σπουδαίος ερμηνευτής Π. Θαλασσινός έρχεται να μας θυμίσει μερικά από τα σημαντικότερα ερωτικά τραγούδια, ερμηνευμένα με τη δική του εκφραστικότητα και ευαισθησία. Μαζί του η Χριστιάνα Παύλου και μια ομάδα εκλεκτών μουσικών, υπό τη διεύθυνση του Άδμητου Πιτσιλλίδη. Η είσοδος του κοινού στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Χορηγοί επικοινωνίας των εκδηλώσεων είναι το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Ράδιο Πάφος και η εφημερίδα «Η Φωνή της Πάφου».

Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στα τηλ. 26 960 857, 26 960 867.

ierokipia_2016_full