Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις η Πάφος – Full για πρόκριση

Ισοφάρισε στις καθυστερήσεις η Πάφος – Full για πρόκριση

Οι καθυστερήσεις που τόσο έχουν πληγώσει την ομάδα της Πάφου στα τελευταία παιχνίδια, επιφύλασσαν σήμερα ευχάριστα νέα!

Μετά από συνεργασία Μπεριγκό και  Γιαγκουδάκη, ο τελευταίος έκανε με πλασέ το 2-2 στο 94′ κάνοντας τον πάγκο της Παφιακής ομάδας να ξεσπάσει σε έντονους πανηγυρισμούς!


Ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί πλήρως τους Παφίτες, αφού με την απόδοση τους έδειξαν πως θέλουν πολύ αυτήν την πρόκριση.

Ο επαναληπτικός θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 7 Μαρτίου στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν εκείνη που έμελλε να κρίνει την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ της Δόξας και της Πάφου για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο Γιαγκουδάκης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και παρά την προσπάθεια του Γκεμσλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 που μετατρέπει την Πάφο ως φαβορί για πρόκριση. Τα τέρματα της Δόξας που προηγήθηκε δυο φορές, σημείωσαν οι Παπαφώτης και Ασαμόα, ισοφάρισε την πρώτη φορά ο Μπερίγκο.

Ελαφρώς καλύτερη ήταν η Πάφος στο πρώτο ημίχρονο. Η παφιακή ομάδα είχε τον έλεγχο και δυο πολύ καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ με τον Μπρουλς και τον Σιρόρσκι. Ωστόσο η ομάδα που σκόραρε ήταν η Δόξα, στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Παπαφώτη, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόπριβετς.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο. Η Δόξα μπήκε καλύτερα και έχασε ευκαιρία με τον Ασαμόα, όμως, στην πρώτη επίσκεψη της Πάφου στα αντίπαλα καρέ  ήρθε η ισοφάριση. Στο 54ο λεπτό ο Μπεριγκό πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ έφερε τον αγώνα στα ίσα.

Τρία λεπτά μετά το γκολ η Δόξα αντέδρασε και λίγο έλειψε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, όμως, ο Ζατλ μόνος απέναντι σε αμυντικό, έστειλε την μπάλα έξω.

Η επόμενη καλή φάση άργησε να έρθει, αλλά ήταν όλα τα λεφτά. Στο 75ο λεπτό ο Ασαμόα με εξαιρετικό πλασέ, λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόπριβετς και έγραψε το 2-1.

Όλα έδειχναν ότι η Δόξα θα έπαιρνε τη νίκη που θα την έστελνε στον επαναληπτικό με την ετικέτα του φαβορί, όμως, ο Γιαγκουδάκης είχε διαφορετική άποψη. Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου με δυνατό σουτ εκτός περιοχής στην τελευταία φάση του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πηγή: Sigmalive