Ιστορική Συνάντηση Ακαδημιών ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και Α.Π.Ο.Π

Ιστορική Συνάντηση Ακαδημιών ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και Α.Π.Ο.Π

Ο Α.Π.Ο.Π. ανακοινώνει πως στις 21 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ιστορικής σημασίας. Την περίοδο 18-21 Μαρτίου η ομάδα U14 του Α.Π.Ο.Π θα μεταβεί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο κλειστό “Τάφος του Ινδού”.
Παιδιά από την Ακαδημία του Α.Π.Ο.Π , γεννημένα το 2001-2002-2003, θα ζήσουν μια εμπειρία ζωής, καθώς θα αγωνιστούν απέναντι σε μια από της κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, θα παρακολουθήσουν έναν αγώνα Euroleague (το σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης) και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν πλάι στα μεγάλα αστέρια του 6 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού.
Στην Ακαδημία του Α.Π.Ο.Π. πάντα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για τα παιδιά και δοθείσας της ευκαιρίας θα επαναληφθούν και άλλες, ανάλογες κινήσεις στο μέλλον.
Εκ μέρους του Α.Π.Ο.Π και όλων των φίλων της καλαθόσφαιρας στην Πάφο, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους 2 μεγάλους χορηγούς μας H.AJAMI LTD και KPMG και τους υποστηρικτές VINTAGE Espresso Bar και Paphos Podiatry Clinic (Christiana Kallona).
Π̲Ρ̲Ο̲Γ̲Ρ̲Α̲Μ̲Μ̲Α̲
Τ̲ε̲τ̲.̲ ̲1̲8̲/̲3̲ – Άφιξη στην Αθήνα και παρακολούθηση του αγώνα U22 του Παναθηναϊκού
Π̲ε̲μ̲.̲ ̲1̲9̲/̲3̲ – Ξενάγηση στην Αθήνα
Π̲α̲ρ̲.̲ ̲2̲0̲/̲3̲ – Παρακολούθηση του αγώνα Euroleague Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης
Σ̲α̲β̲.̲ ̲2̲1̲/̲3̲ – Φιλική Αναμέτρηση ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Π.Ο.Π