Καθαριότητα και ευπρεπισμός  χθες στην Πόλη Χρυσοχούς

Καθαριότητα και ευπρεπισμός χθες στην Πόλη Χρυσοχούς

Τη δέσμευση τους έδωσαν το δημοτικό συμβούλιο Πόλεως Χρυσοχούς και οι δημοτικές υπηρεσίες για την συνέχιση της προσπάθειας καθαριότητας και ευπρεπισμού της πόλης στο πλαίσιο της εκστρατείας καθαριότητας και δενδροφύτευσης που προγραμμάτισε χθες η δημοτική αρχή με σημείο εκκίνησης μπροστά από τα Elia Latchi Village.


Ο δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Οδυσσέως ανέφερε πως στην προσπάθεια συμμετείχαν δημότες , οργανωμένα σύνολα και φορείς στέλνοντας το μήνυμα ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου.

Ιδιαίτερα συνέχισε, με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου απαιτείται μεγαλύτερη ευαισθησία απ΄ όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας και του ευπρεπισμού της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Πρόσθεσε ακόμη πως η τοπική αρχή αναγνωρίζει το μερίδιο που της αναλογεί και θα συνεχίσει – όπως είπε- να φροντίζει και να συμβάλει σε καθημερινή βάση , ώστε να διατηρηθεί η Πόλη Χρυσοχούς καθαρή.

Η πόλη μας κατέληξε ο κ Οδυσσέως είναι « το μεγάλο σπίτι μας » και κάλεσε τους δημότες να μην ξεχνούν πως καθαριότητα σημαίνει υγεία, πολιτισμός και καλύτερη ποιότητας ζωής.