Καταγγελία ΣΟΚ για κακοποίηση 2 ανήλικων στην Π. Χρυσοχούς

Καταγγελία ΣΟΚ για κακοποίηση 2 ανήλικων στην Π. Χρυσοχούς

Πρόκειται για ακόμα ένα κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας στην Κύπρο, με την οικογένεια να έχει φτάσει στο νησί μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο δεν άργησε να φανεί η παραβατική συμπεριφορά του 39χρονου πατέρα.

Ο 39χρονος αλλοδαπός πατέρας σύμφωνα με την καταγγελία φαίνεται να κτύπησε τα δύο ανήλικά αγοράκια του ηλικίας 12 και 11 χρόνων αντίστοιχα με αποτέλεσμα να τα στείλει στο Νοσοκομείο. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία όμως ο 39χρονος δεν έμεινε μέχρι εκεί αφού επιτέθηκε και στους Αστυνομικούς που πήγαν να εξετάσουν την υπόθεση.


Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του ανταποκριτή του ΡΙΚ στην Πάφο, τα δύο μικρά παιδιά μετέβησαν από μόνα τους ξυπόλητα στον αστυνομικό σταθμό της Πόλεως Χρυσοχούς, καταγγέλοντας τον ίδιο τους τον πατέρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια είχε φτάσει με πλοιάριο στην Κυπριακή Δημοκρατία, τον περασμένο Οκτώβριο.

Τα δυο αγόρια νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους στον παιδιατρικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και σήμερα αναμένεται να εξεταστούν απο ιατροδικαστή.

Ο 39χρονος οδηγείται σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για να εκδοθεί εναντίον του διάταγμα κράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πηγή: ΡΙΚ/Pafospress.com