Καταθέτει ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων

Καταθέτει ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων

Στο Κακουργιοδικείο Πάφου αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα εκ νέου οι δύο Αστυνομικοί για την υπόθεση ξυλοδαρμού πολίτη στα αστυνομικά κρατητήρια Πόλης Χρυσοχούς.

Στην σημερινή διαδικασία, που ορίστηκε για τις έντεκα το πρωί αναμένεται να καταθέσει ο ένας εκ των δύο κατηγορούμενων Αστυνομικών.


Στην προηγούμενη δικάσιμο κατέθεσε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος κλήθηκε και εξέτασε τον παραπονούμενο πολίτη και καταχώρησε ενώπιον του Κακουργιοδικείου ιατροδικαστική έκθεση η οποία δεν αναγνώστηκε.

Ακολούθως ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας αρχής υπέδειξε στον ιατροδικαστή δέσμη φωτογραφιών στις οποίες αποτυπώθηκαν οι τραυματισμοί του παραπονούμενου σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Στο δικαστήριο προβλήθηκε επίσης στην τελευταία δικάσιμο εκ νέου το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του Αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Στην αντεξέτασή του, ο συνήγορος υπεράσπισης, δικηγόρος Γιώργος Γεωργίου ισχυρίστηκε ότι τα τραύματα του παραπονούμενου προήλθαν από την πάλη με τους Αστυνομικούς.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΚΧΡ)