Κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο 23χρονος

Κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο 23χρονος

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα, ο 23χρονος κάτοικος Λεμεσού που είχε συλληφθεί σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και παρέμβασης σε αστυνομική έρευνα, που διερευνά η Αστυνομία στη επαρχία Πάφου.

Ο 23χρονος καταζητείτο και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ακολούθως, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος. Ανακρινόμενος ωστόσο, αρνήθηκε κάθε ανάμειξη με την υπόθεση.


Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, 53χρονος, γύρω στις 4.30π.μ. σήμερα, ενώ εργαζόταν στην υποδοχή ξενοδοχείου, που βρίσκεται στην επαρχία Πάφου, τον προσέγγισε 23χρονος ένοικος του ξενοδοχείου και του ζήτησε να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, σε συγκεκριμένη περιοχή. Αφού ο παραπονούμενος αρνήθηκε, ο 23χρονος απομακρύνθηκε βρίζοντάς τον.

Μισή ώρα αργότερα, ο 23χρονος επέστρεψε στην υποδοχή του ξενοδοχείου, όπου σύμφωνα με τον παραπονούμενο του επιτέθηκε και τον κτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο παραπονούμενος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την Αστυνομία, καταγγέλλοντας την υπόθεση. Ωστόσο, μόλις ο 23χρονος τον αντιλήφθηκε, σύμφωνα με τον 53χρονο, απειλώντας τον ότι θα τον χτυπήσει, τον ανάγκασε να τηλεφωνήσει ξανά στην Αστυνομία και να αναφέρει ότι δεν επιθυμούσε να προβεί σε καταγγελία.

Ο 53χρονος επισκέφθηκε αργότερα το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε οίδημα αριστερού ζυγωματικού. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: KYΠΕ