Κισσόνεργα: Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τις ατασθαλίες

Κισσόνεργα: Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τις ατασθαλίες

Mε την κατάθεση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας και άλλων αιρετών μελών της κοινοτικής αρχής, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τις καταγγελίες εναντίον του προηγούμενου Κοινοτικού Συμβουλίου για υπόθεση διασπάθισης δημόσιου χρήματος και κακοδιαχείρισης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Πρόκειται για τις καταγγελίες που έγιναν το 2012 από τον πρόεδρο του νυν Κ.Σ. Κισσόνεργας, Γιώργο Στυλιανού, προς τον Γενικό Ελεγκτή ο οποίος μετά από σχετική έρευνα, παρέπεμψε την υπόθεση στον Γενικό Εισαγγελέα για γνωμάτευση.
Ο Γενικός Εισαγγελέας, με την σειρά του, αφού διαπίστωσε ότι οι καταγγελίες ευσταθούν, ζήτησε να παραπεμφθεί η υπόθεση στην Αστυνομία για ανακρίσεις.


Ο κοινοτάρχης Κισσόνεργας επισημαίνει ότι οι καταγγελίες αφορούν διασπάθιση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και έχουν να κάνουν με την αγορά κτιρίου για τη δημιουργία του Μουσείου της κοινότητας, σε τιμή διπλάσια από την εκτιμημένη αξία, την χρήση κεφαλαίων δανείων για άλλους σκοπούς από αυτούς που έγιναν, την παρουσίαση ψευδών στοιχείων για εξασφάλιση δανείων από τράπεζες και άλλα.

Πηγή: Pafosnet