Κλοπές μετάλλων …Δεύτερη οργανωμένη ομάδα συλλαμβάνεται

Κλοπές μετάλλων …Δεύτερη οργανωμένη ομάδα συλλαμβάνεται

Δεύτερη οργανωμένη ομάδα συλλαμβάνεται από την αστυνομία στην Πάφο ,


μέσα σε λίγες ημέρες και η οποία ασχολείται με τις κλοπές μετάλλων .

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από 51χρονο Ελληνοκύπριο ιδιοκτήτη εταιρείας η οποία διαχειρίζεται συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο, το τελευταίο χρονικό διάστημα έγιναν διαρρήξεις διαμερισμάτων και κλοπές μπόιλερ θερμοσίφωνων, μίξερ μπάνιου κουζίνας , πόρτες και παράθυρα αλουμινίου η αξία των οποίων ανέρχεται σε 80 χιλιάδες ευρώ.

 

Ο κ Τσαπής ανέφερε επίσης πως την ίδια περιοχή έγινε διάρρηξη αποθήκης και κλάπηκαν μηχανισμοί πίεσης νερού, και αλουμίνιο- πόρτες μικρότερης αξίας.

 

Η αστυνομία συνέχισε ο κ Τσαπής, αξιοποιώντας πληροφορίες που εξασφάλισε κατάφερε να εντοπίσει δύο 26χρονους κοινοτικούς στο συγκρότημα διαμερισμάτων στην κατοχή των οποίων ανευρέθηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.

 

Επιπλέον είπε , «κατά την διάρκεια των εξετάσεων που ακολούθησαν εξασφαλίστηκαν στοιχεία εναντίον 50χρονου Ελλαδίτη ο οποίος επίσης συνελήφθηκε».

 

Τα τρία πρόσωπα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξασφάλισε εναντίον τους διατάγματα προσωποκράτησης έξι ημερών.

 

Σύμφωνα με τον κ Τσαπή , τα τρία πρόσωπα που συνελήφθηκαν ανακρινόμενα  πρόβαλαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από την αστυνομία .

 

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ανέφερε πως η αστυνομία με την βοήθεια του κοινού θα συνεχίσει την πρόληψη αλλά και τον εντοπισμό τέτοιων προσώπων που ασχολούνται με τέτοιους είδους υποθέσεις.

 

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν 6 μέρες η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη και άλλων τεσσάρων προσώπων σε σχέση με αδικήματα κλοπών, μπόιλερ και άλλων παλιών μετάλλων εκτιμώντας πως πρόκειται για κύκλωμα που δρούσε στις κλοπές μπόιλερ και άλλων παλιών μετάλλων που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην επαρχία.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/