Κολυμβητικός μαραθώνιος για ενίσχυση του Ογκολογικού του νοσοκομείου Πάφου

Κολυμβητικός μαραθώνιος για ενίσχυση του Ογκολογικού του νοσοκομείου Πάφου

Mεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνεται ήδη από αρκετούς κολυμβητές της Πάφου για συμμετοχή στον φιλανθρωπικό κολυμβητικό μαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουλίου, στις 8.00 π.μ., με αφετηρία και τερματισμό τα Δημοτικά Μπάνια Κάτω Πάφου.
Ο καθιερωμένος μαραθώνιος αγάπης των χειμερινών κολυμβητών του σωματείου «Βρυσούθκια Κέλπετρη» διεξάγεται φέτος για την αγορά εξοπλισμού του υπό ανέγερση Ογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Πάφου.

Στον κολυμβητικό μαραθώνιο, που διεξάγεται με τη συνεργασία με το Paphos Aphrodite Rottary Club και τη στήριξη του Δήμου Πάφου και του Σωματείου Δρομέων «Στέλιος Κυριακίδης», θα βοηθήσουν εθελοντικά ναυαγοσώστες με τον εξοπλισμό τους, ενώ σκάφος της Λιμενικής,θα συνοδεύει για ασφάλεια τους κολυμβητές,οι οποίοι θα κολυμπήσουν μια απόσταση δυο χιλιομέτρων μέχρι την παραλία του ΣΟΔΑΠ.


Ο σκοπός του μαραθωνίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου «Βρυσούθκια Κέλπετρη», Ματθαίο Ιεροκηπιώτη είναι ιερός, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά εξοπλισμού του υπό ανέγερση Ογκολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. «Για αυτόν ακριβώς το λόγο, όσοι κολυμβητές θέλουν, θα μπορούν να κάνουν μια συμβολική εισφορά πέντε ευρώ», τόνισε.

« Φέτος θα έχουμε και δώρα για τους δυο πρώτους νικητές στην κατηγορία αντρών και γυναικών. Περιμένουμε όλο τον κόσμο της Πάφου να αγκαλιάσει με θέρμη και αυτή την εκδήλωση του Σωματείου μας , αφού επιπροσθέτως του ιερού σκοπού, οι θερμοκρασίες νερού των 25 βαθμών, είναι ιδανικές για κολύμβηση».

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου