Κοντά στους πάσχοντες συνανθρώπους το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πάφου

Κοντά στους πάσχοντες συνανθρώπους το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πάφου

Toυς πάσχοντες συνανθρώπους μας στήριξε το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο


τις μέρες των γιορτών του Πάσχα . Ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ανέφερε στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού αγώνα αντισφαίρισης που διοργανώθηκε χθες , πως από τις διάφορες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η δημοτική αρχή και με τα τρόφιμα που έχει συλλέξει κατάφερε να τροφοδοτήσει τους πάσχοντες συνανθρώπους μας . Ο κ Βέργας δεσμεύτηκε όπως η ενίσχυση και η στήριξη των άπορων οικογενειών, συνεχιστεί και στο μέλλον.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της επιτροπής κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Πάφου Μαρία Ζαβρού εξέφρασε την ικανοποίηση της δηλώνοντας πως « μπορέσαμε να εξυπηρετήσουμε όσους αποτάθηκαν σε εμάς».

Η κ Ζαβρού ανέφερε πως δεν μπορείς να σταματήσεις να δίνεις αγάπη και αλληλεγγύη σε εκείνους που την χρειάζονται . Εξέφρασε επίσης την ετοιμότητα της τοπικής αρχής για την διοργάνωση εκδηλώσεων με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων προς ενίσχυση των άπορων οικογενειών της Πάφου.

Η προσφορά βοήθειας είπε η κ Ζαβρού δεν περιορίστηκε μόνο εντός της Πάφου αλλά και σε οικογένειες εκτός των δημοτικών ορίων . Πρόσθεσε επίσης πως η επιτροπή κοινωνικής πρόνοιας πρόσφερε στήριξη σε αρκετές οικογένειες και με την μορφή της οικονομικής ενίσχυσης , αλλά και με τρόφιμα.

Η κ Ζαβρού ευχαρίστησε τέλος τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο της Κάτω Πάφου , το 4ο δημοτικό σχολείο , το 7ο δημοτικό σχολείο για την ενίσχυση του κοινωνικού δημοτικού παντοπωλείου σε τρόφιμα.

Ευχαρίστησε επίσης τα άτομα που παραχώρησαν δωροκουπόνια για τον ίδιο σκοπό.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/