Κούλα Γέρου: Η σύγχρονη Αφροδίτη με τα  θαυματουργά χέρια

Κούλα Γέρου: Η σύγχρονη Αφροδίτη με τα θαυματουργά χέρια

Η Κούλα Γέρου είναι μια γυναίκα η οποία τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της τα έχει αφιερώσει στην ομορφιά και την ανάδειξη της έχοντας πάντα ως γνώμονα της την αγάπη της προς τον άνθρωπο και στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους να αγαπήσουν τον εαυτό τους απαλλάσσοντας τους από οτιδήποτε τους κάνει να νιώθουν άσχημα.

Όταν αρκετά χρόνια πριν αντιλήφθηκε ότι το άγγιγμα της είχε κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες φρόντισε να το αξιοποιήσει και να το εξελίξει με μοναδικό της σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους που είχαν κάποιο πρόβλημα στην εμφάνιση τους, είτε αυτό είχε να κάνει με τα μαλλιά, είτε με το πρόσωπο ή ακόμη και το σώμα τους.


Ακολουθώντας λοιπόν επί σειρά ετών διάφορα σεμινάρια, εκπαιδεύτηκε στην εφαρμογή διάφορων ενεργειακών μεθόδων με βάση το χάρισμα το οποίο είχε και το οποίο ήθελε να διαθέσει για να βοηθήσει ανθρώπους να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα με την εμφάνιση τους. Έτσι εκατοντάδες άνθρωποι έχουν βοηθηθεί και έχουν λύσει κάποιο πρόβλημα που για χρόνια ίσως τους ταλαιπωρούσε και δεν μπορούσαν να βρουν λύση σε αυτό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις πολλές θεραπείες τις οποίες προσφέρει

Καταρχήν μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης ή ανθρώπους που είναι φαλακροί να επανακτήσουν τα χαμένα τους μαλλιά ενεργοποιώντας τους νεκρούς τους θύλακες. Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι μακραίνει τα μαλλιά άμεσα.

Φανταστικά είναι επίσης τα αποτελέσματα που έχει στην αναζωογόνηση και ανανέωση του προσώπου. Εφαρμόζοντας λοιπόν την μέθοδο lifting με τις “αόρατες ραφές”, όπως η ίδια ονομάζει, μπορεί να επαναφέρει στο πρόσωπο τη νεανική του σφρηγιλότητα και λάμψη γεμίζοντας τις ρυτίδες του προσώπου και διορθώνοντας κάθε ατέλεια που τυχόν να έχει.

Έτσι ένα πρόσωπο μπορεί να απαλλαγεί από τις ρυτίδες, πανάδες, χαλάρωση και να επανακτήσει την φυσική, νεανική του λάμψη. Έτσι λοιπόν έχουμε μία εντελώς φυσική εφαρμογή lifting μακριά από νυστέρια και την προσθήκη ξένων ουσιών.

Οι βλεφαρίδες μπορούν να μακρύνουν και ατέλειες του προσώπου, όπως μια γαμψή μύτη, μπορούν να διορθωθούν και να έρθουν στη κατάσταση εκείνη που να δένουν αρμονικά στο πρόσωπο.

Εκτός όμως από το πρόσωπο, η κυρία Κούλα Γέρου, μπορεί με την χρήση των χεριών της να διορθώσει ατέλειες και προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος με το σώμα του όπως παχυσαρκία, χαλάρωση, ραγάδες ή ακόμη και διόρθωση του στήθους, είτε αυτό σημαίνει την αύξηση, την μείωση και την ανόρθωση του χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις.

Θετική Ενέργεια

Αυτό που εντυπωσιάζει όλους όσους έχουν γνωρίσει την κυρία Κούλα Γέρου είναι η ηρεμία, η ευγένεια και η καλοσύνη η οποία την χαρακτηρίζει αφού ίσως η αγνότητα του χαρακτήρα της είναι αυτή που της έδωσε αυτό το ξεχωριστό χάρισμα, να έχει το άγγιγμα της ομορφιάς.

Μια ομορφιά η οποία πηγάζει μέσα από την ψυχή και μπορεί να την βγάζει και να την χαρίζει απλόχερα προς τα έξω και στους άλλους ανθρώπους.

Κάνοντας λοιπόν μια θεραπεία μαζί της θα νιώσετε ότι απαλλάσσεστε από κάθε αρνητική ενέργεια και επανακτάτε την εσωτερική σας γαλήνη και ηρεμία.

Και βιβλίο

Η συγγραφή ενός βιβλίου γύρω από την ομορφιά και την εσωτερική αρμονία είναι στα άμεσα της σχέδια αφού η εμπειρία της με τόσα διαφορετικά περιστατικά τα οποία έχει αντιμετωπίσει της έδωσε το κίνητρο να θέλει να τα αποτυπώσει σε ένα βιβλίο βοηθώντας έτσι όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί.

Η κυρία Κούλα Γέρου είναι ένας άνθρωπος σεμνός, χαμηλών τόνων, ταπεινή και με ευγένεια ψυχής η οποία θα μπορούσε να αποτελεί παράδειγμα «ανθρώπου» αλλά και παράλληλα να ομορφύνει με το άγγιγμά της τους ανθρώπους γύρω της.

Για προσωπική επαφή μαζί της
Τηλ. 99792097
Email: [email protected]
Website: koulagerou.com
Youtube: www.youtube.com/user/koulagerou