ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΑΠΟΠ (VIDEO)

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΑΠΟΠ (VIDEO)

Μαγικό το απόγευμα της Κυριακής για την Παφιακή καλαθόσφαιρα. Ο ΑΠΟΠ πρόσθεσε άλλον έναν τίτλο στην ήδη πλούσια συλλογή του. Η ομάδα μας υπέταξε την ΑΕ Ζακακίου με 61-40 κάνοντας τους πάνω από 100 φίλους της που ταξίδεψαν στο μακρινό Αγρό να πανηγυρίζουν υπερήφανα.

Οι καλαθοσφαιριστές του ΑΠΟΠ μπήκαν στο παιχνίδι με το μαχαίρι στα δόντια και έπαιζαν την κάθε φάση σαν να έκρινε απο μόνη της τον τίτλο. Μπορούμε να πούμε πως το παιχνίδι κρίθηκε κατά μεγάλο βαθμό στα πρώτα 6 λεπτά όπου οι “γαλανόλευκοι” της Πάφου ξεκίνησαν με ένα ασύλληπτο σερί 16-0 μέχρι οι αντίπαλοι να πετύχουν τον πρωτο τους πόντο. Το σκόρ έφτασε μέχρι το 22-1 με την 1η περίοδο να κλείνει με 22-2.


Όπως ήταν λογικό οι αντίπαλοι αντέδρασαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι στη 2η περίοδο αλλά η ήδη μεγάλη διαφορά δεν άφησε ελπίδες για περισσότερα. Το καλύτερο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 34-24 στα μέσα της 3ης περίοδου δείχνοντας πως ίσως ο αγώνας έκρυβε κάποιες συγκινήσεις στο τέλος. Κάπου εκεί όμως στέρεψαν και οι δυνάμεις τους. Ο ΑΠΟΠ έμφανισε το καλό πρόσωπο της 1ης περιόδου και καθαρισε το παιχνίδι.

Κορυφαίος για τον Κυπελλούχο ΑΠΟΠ ήταν ο Κων/νος Καραπίττης με 22 πόντους και 6/8 τρίποντα!!! Ακολούθησαν οι Αντώνης Δημητρίου με 16 πόντους και ‘Εντι Βετρένκα με 11 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του μπάσκετ που έκαναν το ταξίδι τίτλου στον Αγρό.

Σειρά παίρνει τώρα το Πρωτάθλημα, με γεμάτες μπαταρίες και νέα κίνητρα για να εδραιωθεί η κυριαρχία του ΑΠΟΠ στη Β’ Κατηγορία.
Όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε λίγες εβδομάδες ακολουθεί και ο τελικός Α’ Κατηγορίας Γυναικών, με την παρουσία φυσικά και πάλι του ΑΠΟΠ.