Ληστεία €100.000 σε φρουταρία στην Κάτω Πάφο (VIDEO)

Ληστεία €100.000 σε φρουταρία στην Κάτω Πάφο (VIDEO)

Ληστεία διεπράχθη το πρωί σε φρουταρία στην Πάφο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε υπάλληλο της φρουταρίας τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μεταβεί σε τράπεζα με χρηματικό ποσό 100 χιλιάδων ευρώ για κατάθεση.

Τα χρήματα βρίσκονταν σε χαρτοφύλακα τον οποίο ο υπάλληλος είχε παραλάβει από τους αρμόδιους της φρουταρίας για να τα καταθέσει σε τραπεζικό κατάστημα. Οι δύο δράστες προσέγγισαν τον υπάλληλο ενώ βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης του καταστήματος για να εισέλθει στο όχημα με το οποίο θα μετέβαινε στην τράπεζα και αφού του επιτέθηκαν και του απέσπασαν δια της βίας τον χαρτοφύλακα, διέφυγαν από τη σκηνή με αυτοκίνητο.


Οι δράστες δεν μίλησαν καθόλου κατά την ληστεία, ώστε να διαφανεί αν πρόκειται για κύπριους ή αλλοδαπούς, ενώ άγνωστο ακόμη είναι και το τί ακριβώς επιθετικό όργανο κρατούσαν κατά την επίθεση κατά του υπαλλήλου.

Η Αστυνομία που ενημερώθηκε αμέσως από τους ανθρώπους της φρουταρίας, εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή της πόλεως Πάφου, ενώ οι δρόμοι που οδηγούν εκτός της πόλης αστυνομεύονται για να αποφευχθεί η διαφυγή των δραστών σε άλλες επαρχίες.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου, Sigmalive, Ant1Iwo