Μάριος Πάπης: Θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος

Μάριος Πάπης: Θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος

Ο αντιδήμαρχος Γεροσκήπου, Μάριος Αθανασίου Πάπης, εξέφρασε την πρόθεση του να διεκδικήσει τη δημαρχία Γεροσκήπου ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Το στέλεχος της ΕΔΕΚ επεσήμανε ότι θεωρεί πως η πορεία του στα δημοτικά πράγματα της Γεροσκήπου, αλλά και σε άλλους κοινωνικούς οργανισμούς, όπως η Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Γεροσκήπου, του δίνει το δικαίωμα, αλλά του δημιουργεί και την υποχρέωση, κατά την έκφραση του, να πάρει θέση στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος πλέον και όχι δημοτικός σύμβουλος.

O κ. Πάπης επεσήμανε ότι δεν θεωρεί την ενέργεια του ως αντικομματική, υποστηρίζοντας ότι αν και επί τρεις θητείες εκλέγεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου μέσα από τους συνδυασμούς της ΕΔΕΚ, εντούτοις τα πολύ υψηλά ποσοστά εκλογής του καταδεικνύουν, όπως είπε, ότι τυγχάνει αποδοχής και ψήφου από ευρύτερα στρώματα ψηφοφόρων και όχι μόνο αυτών της ΕΔΕΚ.


«Τώρα είναι η ώρα των πολιτικών δυνάμεων να αποδείξουν αν αναγνωρίζουν αυτούς που δούλεψαν και τυγχάνουν αποδοχής», είπε. «Αν η πρόθεση μου αυτή αναγνωρισθεί από τις πολιτικές δυνάμεις και με στηρίξουν για τη δημαρχία της Γεροσκήπου, έχει καλώς. Αν όχι, δεν πρόκειται να κατέλθω ξανά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θα φύγω σαν κύριος».

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου